Jurnal de astre 2 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Jurnal de astre 2

Balanţă
Este posibil sa aveti un esec in afaceri si sa fiti dezamagit. Va sfatuim sa nu va intristati, pentru ca vor aparea si alte oportunitati. Va recomandam sa fiti mai rabdator si sa evitati speculatiile.
*Scorpion
S-ar putea ca un prieten de familie sa va propuna o colaborare. Va sfatuim sa o acceptati, chiar daca nu sunteti prea incantat de castig. Consultati-va si cu partenerul de viata!
*Săgetător
Dimineata veti resimti o stare de confuzie care va poate face sa intarziati lucrarile de serviciu. Nu provocati discutii aprinse cu sefii! Totul va reveni la normal.
*Capricorn
S-ar putea sa plecati intr-o delegatie in care puteti avea mari satisfactii profesionale. Va sfatuim sa aveti grija de bagaje, ca sa nu pierdeti ceva important. Relatiile cu colegii sunt excelente.
*Vărsător
Se anunta o zi incarcata, asa ca va sfatuim sa va stabiliti clar lista de prioritati. Dupa-amiaza este posibil sa va schimbati programul si sa va ocupati de problemele partenerului de viata.
*Peşti
La serviciu, sunteti predispus sa faceti greseli din cauza carora acumulati intarzieri. Va sfatuim sa nu va agitati si sa acceptati ajutorul colegilor. Aveti sanse sa intalniti persoane care v-ar putea ajuta mult in viitor. Acestea sunt previziunile pentru joi 27 martie, sunt V F vă mulţumesc pentru atenţie. La revedere!

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE