Victorie la pas pentru ASA, un pas mare pentru play off FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

Victorie la pas pentru ASA, un pas mare pentru play off

În etapa a XX-a a ligii secunde de fotbal, ASA Târgu-Mureş s-a impus sâmbătă pe teren propriu cu scorul de 4-0 (2-0) în faţa formaţiei CS Mioveni. Bobi Verdeş a reuşit să înscrie primele goluri pentru noua sa echipă, reuşind un hat-trick, în minutele 10, 45 şi 71, scorul final fiind stabilit de Dragoş Huiban în minutul 87. Partida era una crucială pentru accederea în play off, dar numai una dintre cele două formaţii au reuşit s-o trateze aşa cum se cuvenea. Echipa preluată de doar câteva zile de Adrian Falub s-a impus mai uşor decât era de aşteptat. Cu o superioritate teritorială, mureşenii au deschis relativ rapid scorul, în minutul 10, când centrarea lui Voiculeţ a fost reluată în plasă de golgheterul ligii secunde, Bobi Verdeş, aflat la prima reuşită pentru noua sa echipă. Descumpăniţi, argeşenii au dat în retragere, dar gazdele au ratat ocazii prin Buhăescu, şut peste din poziţie bună şi acelaşi Verdeş, care a trimis şi el peste poarta lui Popescu, după care portarul oaspeţilor a reţinut în minutul 33 lovitura de cap a golgheterului. În acelaşi minut, debutantul din poarta mureşenilor, Fejer scoate de sub bară şutul lui Biceanu, singura ocazie notabilă a argeşenilor. Verdeş mai ratează o bună situaţie în minutul 43, la centrarea aceluiaşi Voiculeţ, dar dublează avantajul echipei sale la centrarea lui Szilagyi din lovitura liberă din ultimul minut al primului act. La acea fază oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, Negoiţă fiind eliminat pentru al doilea galben, primul fiind văzut în urmă cu doar cinci minute.

Defilare în partea a doua

Cu două goluri avantaj şi cu un om în plus, mureşenii au dominat categoric partea secundă. Oaspeţii s-au rezumat la limitarea proporţiilor scorului şi nu au reuşit să depăşească decât rareori mijlocul terenului. După un şut pe spaţiul porţii al căpitanului oaspeţilor, Mihai Olteanu, în minutul 58, Hanca trimite şi el puţin alături. Verdeş reuşeşte hat trick-ul în minutul 63, dar este semnalizat în ofsaid. Reuşete acest lucru în minutul 71, după un şut al lui Hora respins de Popescu. Dominarea gazdelor se accentuează şi, după o bară a lui Onicaş, trasor de la 40 de metri în minutul 80, oaspeţii rămân în doar 9 jucători. Intrat în minutul 64, Gueye primeşte în minutul 86 al doilea cartonaş galben, implicit pe cel roşu, sancţionat pentru o simulare la mijlocul terenului. După doar un minut, Huiban, intrat şi el în partea a doua, recuperează o minge la centrul terenului, pătrunde şi execută apăraraea oaspeţilor. Argeşenii ies astfel din cărţile pentru play off, după trei victorii consecutive, iar mureşenii întrerup seria negativă de trei eşecuri şi îşi asigură practic locul la turneul pentru promovare.

Au evoluat formaţiile:

ASA: Fejer-Hanca, Vârtic, Sepsi, Szilagyi, Voiculeţ, Ndoye (’38 Tomozei, ’61 Huiban), Onicaş, Hora, Buhăescu, Verdeş (’83 Petriş)

CS Mioveni: O. Popescu- Cotigă, Stoica, Olteanu, Stan, Mazilu, Negoiţă, Biceanu (’64 Gueye), Galan (’64 Pasăre), Năstăsie, D. Ene

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE