BC Mureş încheie cu un meci pentru fani BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

BC Mureş încheie cu un meci pentru fani

Cum era de aşteptat, BC Mureş a încheiat cu o victorie lejeră în partida din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii Naţionale de Baschet Masculin. În partida disputată în devans din etapa a XXVI-a, mureşenii au trecut joi seara pe teren propriu cu scorul de 123-81 (26-15, 38-18, 37-25, 22-23) de Timba Timişoara. Mureşenii nu aveau presiunea rezultatului şi au abordat partida degajat, jucând mai degrabă pentru public. Srecko Sekulovic a început partida cu o echipă de bază, dintre cei care erau înscrişi pe foaie, cu Ivanovic şi Jelenic lăsaţi în afara lotului. Cinciul de start i-a cuprins pe Martinic, Mladenovic, Peciukas, Brown şi căpitanul Jucan. Mureşenii au început în trombă meciul şi au câştigat primul sfert la peste 10 puncte avantaj. Au apăsat pe acceleraţie în cel secund şi la pauza mare diferenţa a crescut la peste 30 de puncte, la un moment dat fiind de 36.

Cu garda jos şi întreg lotul rulat

După pauză, mureşenii şi-au continuat recitalul şi, chiar dacă nu au pus baza pe apărare, primind foarte multe puncte în comparaţie cu meciurile împotriva adversarelor de calibru, au reuşit să depăşească prin Navickas suta de puncte încă de la finalul sfertului trei. Alături de lituanianul care nu a evoluat în ultima perioadă, o altă revenire anunţată a fost acea a lui Ciric. Dealftel, tehnicianul „tigrilor” a dat tuturor componenţilor echipei aflaţi pe bancă suficiente minute cât să poată fiecare să puncteze, cele mai puţine minute având tânărul Mihuţi, care a jucat sub 9 minute. Ajunşi la un moment dat să se despindă la 48 de puncte, gazdele au slăbit ritmul spre final şi timişorenii au reuşit să câştige ultimul act. BC Mureş încheie campionatul cu un meci fără emoţii şi va aştepta două zile pentru a-şi aştepta adversara din primul tur al play off-ului, care va demara peste trei săptămâni, cu prima partidă pe teren propriu.

Pentru BC Mureş au înscris: Navickas 23 (3×3), Peciukas 22 (2), Martinic 17 (1), Lupusavei 17 (5), Mladenovic 10, Brown 8 (1), Ciric 7 (1), Jakab 6, Păltinişanu 4, Mihuţi 4, Baczo 3, Jucan 2.

De la oaspeţi, cei mai eficace au fost Nakic şi Andrieş, cu 25 (5×3), respectiv 20 (2) de puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE