Jurnal de astre 1 Reghin
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Jurnal de astre 1

* Berbec 

Începeţi ziua cu o stare accentuată de oboseală şi de confuzie. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că este posibil să nu găsiţi cele mai bune soluţii.Ar fi bine să evitaţi activităţile care vă solicită intens. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi încercaţi să vă odihniţi!

 

*Taur

Dimineaţa intraţi în posesia unei importante sume de bani, care vă îmbunătăţeşte considerabil situaţia financiară. Poate fi vorba despre un împrumut solicitat de curând sau despre o primă.Vă recomandăm să nu faceţi planuri de viitor şi nici investiţii. Fiţi foarte atent la cheltuieli!

 

*Gemeni

Dimineaţa, intuiţia şi imaginaţia vă ajută să vă afirmaţi pe plan profesional şi în societate. Vă recomandăm să speculaţi ocaziile care vi se oferă, dar să nu forţaţi norocul!S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie neprevăzută.Vă sfătuim să fiţi prudent în cursul după-amiezii.

 

*Rac
Aveţi succes în domeniul artistic. Membrii mai tineri ai familiei sunt încântaţi de investiţiile pe care intenţionaţi să le faceţi pentru cămin.Vă recomandăm să nu neglijaţi părerile unei rude mai în vârstă, pentru că puteţi economisi o sumă importantă.Puteţi face planuri de viitor, dar vă sfătuim să nu luaţi decizii în grabă.

 

*Leu

Aveţi un bun randament pe plan intelectual sau artistic şi aveţi şansa să străluciţi în societate.Dimineţa faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, interesată să vă sprijine creativitatea.Spre seară, s-ar putea să vă bulverseze o veste de la un prieten. Vă sfătuim să nu vă certaţi cu o femeie mai în vârstă.

 

*Fecioară

Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe toate planurile şi sunteţi convins că puteţi depăşi orice obstacol. Aveţi ocazia să vă afirmaţi talentul artistic în societate.Încercaţi să fiţi mai realist! Aveţi o imaginaţie bogată, care vă poate juca feste urâte, dacă nu sunteţi atent.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE