Jurnal de astre 2 Reghin
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Jurnal de astre 2

Balanţă
Înclinaţiile artistice şi preocupările din acest domeniu ar putea să vă îndeparteze de prieteni. Rezultatele bune vă încurajează să continuaţi în aceeaşi direcţie.După-amiază puteţi să rezolvaţi o problemă de afaceri.Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie cu persoana iubită, vă sfătuim să nu ezitaţi.

 

*Scorpion

Este o zi bună pentru arte, comunicare şi călătorii în interes sentimental. Intuiţia şi optimismul vă ajută să treceţi mai uşor peste o problemă financiară.După-amiază sunteţi foarte activ pe plan social şi sentimental.Evitaţi orice fel de speculaţii!

 

*Săgetător
Dimineaţa aveţi prilejul să începeţi o activitate pe plan artistic, într-un cadru organizat. Este o zi bună pentru a da viaţă speranţelor şi viselor, mai ales că imaginaţia vă ajută din plin.Vă recomandăm să nu începeţi prea multe treburi deodată, întrucât riscaţi să încurcaţi lucrurile.Ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă!

 

*Capricorn

Şefii şi colegii vă reproşează că nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de lucru.Starea de confuzie şi lipsa de entuziasm care vă domină ar putea să vă creeze neplăceri în relaţiile cu persoana iubită.Unele persoane din anturaj speră să le daţi o mână de ajutor. Vă sfătuim să fiţi mai înţelegător cu cei apropiaţi.

 

*Vărsător

Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz şi nerealist. Cei din jur nu vă înţeleg corect. Vă recomandăm să nu fiţi prea insistent, pentru că puteţi isca un conflict.Nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri.Evitaţi speculaţiile, oricât de mare ar fi tentaţia!

 

*Peşti
Lipsa simţului practic şi starea de confuzie vă afectează activitatea profesională. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de serviciu.Încercaţi să vă îndreptaţi atenţia spre problemele importante!După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE