City’us-United Galaţi, în semifinalele Cupei Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 169 Vizualizări

City’us-United Galaţi, în semifinalele Cupei

La sediul Federaţiei Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României la futsal, ediţia 2014. Deţinătoarea trofeului şi câştigătoarea ultimelor şase ediţii, City’us Târgu-Mureş va întâlni United Galaţi. Este o ocazie pentru a răzbuna ”accidentul” din urmă cu câteva săptămâni din campionat, când campionii au pierdut cu 7-0 la Galaţi. Primul joc va avea loc în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, în 14 mai, iar returul este programat peste o săptămână la Galaţi, în 21 mai. În cealaltă semifinală se vor întâlni FK Odorheiu Secuiesc şi Spicom Sfântu Gheorghe. Până la semifinalele Cupei României, cele două echipe ale clubului mureşean vor disputa primele partide din play off. În cursa pentru al cincilea titlu consecutiv, City’us 1 va întâlni luni, 5 mai, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Iaşi, formaţia locală CSMS, o dispută între locurile 7 şi locul 2 în sezonul regulat. În cazul unei victorii în meciul de la Iaşi, City’us va juca pentru calificarea în semifinale în partida a doua de la Târgu-Mureş. Dacă va fi nevoie de un al treilea meci, decisiv, acesta va avea loc tot la Târgu-Mureş.

City’us1- City’us2, 12-3 în ”sferturi”

Cu multe absenţe din formaţie, prima echipă de la City’us Târgu-Mureş a obţinut calificarea în semifinalele Cupei, eliminând în “sferturi” echipa secundă a clubului cu scorul de 12-3 (4-3). Prima echipă nu i-a avut disponibili pe Mimi Stoica, Bogdan Covaci, Ion Al-Ioani, convocaţi la echipa naţională, iar Cosmin Gherman şi Florin Ignat sunt accidentaţi. O altă absenţă poate fi considerată şi cea a portarului Mario Juverdeanu, care a evoluat pentru formaţia secundă. Partida dintre deţinătoarea trofeului şi lidera autoritară a ligii secunde a avut două reprize total diferite ca desfăşurare şi evoluţie a scorului. În prima parte, după ce ”echipa mare” s-a desprins la 3-0, mult mai tinerii lor colegi au revenit în joc şi au dominat finalul reprizei. Au redus mai întâi diferenţa în urma unui contraatac rapid întrerupt cu un fault, dar Csala Zsolt a transformat lovitura liberă. După ce Nicuşan a refăcut diferenţa, City’us 2 a punctat de două ori, mai întâi prin Sergiu Sălaghie, la o fază în care portarul primei echipe a respins în mai multe rânduri şuturile, apoi prin acelaşi Csala, care a stabilit scorul la pauză.

Într-un singur sens la reluare

Tratând mult mai serios partida după pauză, prima garnitură nu a mai dat nicio şansă colegilor. După ce Csoma Ferenc a mărit avantajul la două goluri curând după reluare, “secunzii” au rezistat 10 minute fără a mai primi gol, dar nu au mai reuşit să înscrie, în ciuda faptului că şi-au creat câteva bune situaţii. Finalul a aparţinut primei echipe, care şi-a valorificat plusul de experienţă şi au înscris de alte şapte ori. Cinci goluri au fost reuşite în ultimele cinci minute, când echipa din liga a II-a, cu antrenorul Kacso Endre alături a jucat cu cinci jucători de câmp.

Golurile primei echipe au fost înscrise de: Daniel Raymond (min. 2), Szombat Lajos (min. 5, 36 şi 39), Tibor Moldovan (min. 8 şi 40), Lucian Nicuşan (min. 14), Csoma Ferenc (min. 22 şi 34), Csoma Alpár (min. 32 şi 35), Răzvan Togan (min. 40).

Au evoluat formaţiile:

City’us 1 a început jocul cu: V. Moldovan- Nicuşan, Csoma A, Csoma F. şi Daniel Raymond. Au mai jucat: Cătinean- Szombat, T. Moldovan, Togan şi Oltean.

City’us 2 i-a avut în prima linie pe: Juverdeanu- Csala, A. Almăşan, Küsmödi şi Popa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE