ASA-CSU Craiova, pentru locul 1 în cursa promovării Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 116 Vizualizări

ASA-CSU Craiova, pentru locul 1 în cursa promovării

În etapa a treia din turneul play off al seriei a II-a a ligii secunde de fotbal, ASA Târgu-Mureş întâlneşte sâmbătă, 3 mai, ora 16.00, pe stadionul Trans Sil din Târgu-Mureş lidera seriei, CS U Craiova. Este un meci care se dispută între principalele candidate la promovarea în Liga I. Craiovenii se află în fruntea clasamentului, cu 23 de puncte, cu două mai multe decât ASA, pe care o victorie poate trece în frunte. Cele două sunt singurele care au obţinut maximum în primele două etape ale play off-ului. În următoarea etapă, prima intermediară, craiovenii primesc vizita Metalului Reşiţa, iar mureşenii vor avea o deplasare dificilă, la Gloria Bistriţa, ultima echipă care a reuşit să învingă echipa mureşeană în sezonul regulat. Bistriţenii par principalii adversari ai celor două, aflaţi pe poziţia a treia, la 4 puncte în urma mureşenilor

Meci important, dar nu crucial

ASA întâlneşte pentru a treia oară echipa care a apărut de nicăieri direct în Liga II şi au avantaj în cele două partide din sezonul regulat. În etapa a IV-a a turului, la Târgu-Mureş a fost un meci foarte tensionat, încheiat cu o remiză, 1-1 obţinută de ASA în extremis, cu un penalty transformat de Bumba şi patru eliminări, dintre care două după încheierea partidei. În primul joc oficial din acest an s-au impus în deplasare cu 2-1. „Roş-albaştri” au fost conduşi la pauză cu 1-0, prin golul lui Kitanovski din minutul 27, dar au dominat clar partida în repriza secundă şi au întors rezultatul prin golurile lui Tomozei şi Hora, în minutele 54 şi 66. A fost însă ultimul meci al mureşenilor în care au obţinut puncte în deplasare în sezonul regulat, deoarece au urmat trei înfrângeri consecutive la limită, 0-1 la FC Olt şi CSM Râmnicu Vâlcea şi 1-2 la Bistriţa. Între timp, craiovenii şi-au continuat parcursul bun şi au trecut în fruntea clasamentului pentru play off, profitând şi de ieşirea din cursă a unor echipe faţă de care mureşenii aveau avantajul rezultatelor directe. Meciul dintre primele două clasate încheie etapa din play off în care se mai dispută de la ora 11 partidele Metalul Reşiţa-CSM Râmnicu Vâlcea şi Gloria Bistriţa-FC Olt Slatina. În cazul în care echipele gazde obţin victoria, echipa vâlceană s-ar alătura celei din Slatina, cu şanse doar teoretice de a mai intra în calcule.

„Obiectivul nostru este promovarea, nu să batem Craiova”

Pe timpul pauzei prelungite a vizitei la gimnaziul Al. I. Cuza, antrenorul ASA a oferit câteva detalii referitoare la partida de sâmbătă. „Va fi un meci greu, cu o echipă bună, care a investit mult şi se face multă propagandă în jurul ei. Venim şi noi după două victorii în play off, cu un moral foarte bun şi un mare plus, s-a redobândit spiritul de învingători. Este un meci important, dar nu crucial, mai sunt destule meciuri până la final. Un rezultat bun ne-ar ajuta foarte mult în economia campionatului, iar în cazul unei victorii, completat cu un meci nul la Bistriţa ne-ar ajuta foarte mult. Pe de altă parte, obiectivul nostru nu este acela de a bate Craiova, obiectivul nostru este promovarea”, a spus antrenorul mureşenilor, Adrian Falub.

Probleme de lot

Pentru meciul cu echipa craioveană, roş-albaştri nu vor avea întreg lotul la dispoziţie.Va lipsi cu siguranţă Mihai Onicaş, suspendat în urma eliminării de la Râmnicu Vâlcea. Ndoye este accidentat, cu şanse mici de a fi recuperat, la fel şi Buhăescu. Alţi jucători sunt incerţi, dar se speră recuperarea lor până la confruntările cu principalele contracandidate la promovare.

 

  • Etichete:
  • asa
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • DORESC CELOR DIN TG. MURES SA-SI RESPECTE BLAZONUL SI SA INVINGA LA SCOR cs wc psd .MULT SUCCES.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE