Home / Social / Costin Gavază te învaţă cum să-ţi „prinzi în plasă” audienţa

Costin Gavază te învaţă cum să-ţi „prinzi în plasă” audienţa

Distribuie

Costin Gavază, actor la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş, este noul invitat şi speaker al Clubului de Public Speaking, organizat miercuri, 14 mai, la Saga, de către Junior Chamber International (JCI), filiala Târgu-Mureş. Acesta îi va învăţa pe cei prezenţi care sunt paşi spre a deveni un bun orator şi cum pot să-şi „prindă în plasă” audienţa. „Dacă vrei să devii un orator foarte bun sau pur şi simplu să fii în stare să convingi atunci când ţii un discurs, trebuie să exersezi şi să ştii câteva trucuri. Fiecare discurs reprezintă o nouă provocare, chiar şi pentru speakeri de succes, la fel cum fiecare apariţie în public aduce cu sine un nou val de emoţii chiar şi pentru cântăreţi şi actori cu multă experienţă şi celebritate. De aceea, se încearcă de fiecare dată să se aducă elemente noi care să surprindă prin originalitate şi prin caracterul memorabil al discursului. O prezentare bună nu este despre un subiect bun, nu este despre un prezentator bun, ci este despre cum a influenţat un public”, au transmis organizatorii ediţiei de Public Speaking.

Premii şi surprize

Reprezentanţii JCI Târgu-Mureş transmit că cel mai activ şi curajos participant va primi un premiu surpriză din partea echipei JCI, iar cei care se grăbesc să se înscrie beneficiază şi de o reducere de preţ. „Echipa JCI Târgu-Mureş v-a pregătit o nouă ediţie de Public Speaking în care participanţii vor fi învăţaţi câteva trucuri prin care să atragă atenţia şi să-şi „prindă în plasă” audienţa. Nu trebuie să faci toate aceste lucruri, dar trebuie să le iei pe toate în considerare pentru a vedea care ţi se potriveşte mai bine. Ce e important este să nu uiţi că din primele vorbe trebuie să atragi atenţia publicului. Invitatul acestei ediţii a Clubului de Public Speaking va fi Costin Gavază. Cel mai activ şi curajos participant va primi un premiu surpriză din partea echipei JCI.  Prin completarea formularului de înscriere de mai jos până în data de 13 mai beneficiaţi de un tarif special de 20 lei, pentru un bilet întreg, şi 10 lei dacă sunteţi studenţi. În cazul necompletării formularului, intrarea va fi de 30 lei. Early Bird este valabil până în data de 7 mai, ora 10.00. Preţul pentru Early Bird este de 15 lei, iar pentru studenţi este de 5 lei. Cursul de Public Speaking înseamnă prieteni, socializare şi networking. Formularul de înscriere îl puteţi găsi la adresa: https://docs.google.com/forms/d/1yBRkGkETo_SZbdXKBUNsQISRyZczGuBAxfxzK-JKSIY/viewform„, au precizat reprezentanţii JCI Târgu-Mureş.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.