Home / Mica publicitate / Anunţ – Consiliul Judeţean

Anunţ – Consiliul Judeţean

Distribuie

 

„CONSILIUL JUDEŢEAN MUREŞ prin preşedinte Ciprian Dobre titularul planului: Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru Modernizare căi de comunicaţii ce deservesc Aeroportul Transilvania Tg.Mureş pe amplasamentul din loc.Recea f.nr., oraş Ungheni jud.Mureş, anunţă publicul interesat că şedinţa Comitetului Special Constituit ce a avut loc la APM Mureş în data de 06.05.2014, s-a decis că planul nu are efecte semnificative asupra mediului, prin urmare nu este necesară efectuarea raportului de mediu. Planul urmează să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Documentaţia care a stat la baza deciziei poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Str.Podeni nr.10, zilnic în zilele de luni-joi între orele 9,00 – 14,00 şi vineri între orele 9,00-12,00.

Observaţiile justificative ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului; tel.0265/314.984, 0265/314.987.”

 

De asemenea, verificati

Anunț prelungire apel de selecție Măsura MO8/6B

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.