Home / Social / Acțiune de ecologizare la Platoul Cornești

Acțiune de ecologizare la Platoul Cornești

Distribuie

GIGI

Digital Transilvania revine în atenţia comunităţii locale cu a treia activitate de Regenerare a Naturii, care se va desfăşura în perioada 11-13 septemembrie, în pădurea Corneşti, considerată arie protejată. Constantin Barbu, director Digital Transilvania și organizator, demarează o nouă activitate de ecologizare a pădurii, care va începe vineri de la ora 14.00, va continua sâmbătă de la ora 17.00, până duminică, de la ora 17.00. Plecarea se va face din faţa grădinii Zoo, iar persoanele care nu ajung la timp la întâlnirea grupului de ecologizare, pot suna la numărul de telefon 0723/691.893. Participanții vor beneficia de o serie de activităţi creative de land art şi trash art, prin care se vor realiza mici adăposturi pentru animale, motiv pentru care sunt rugaţi să deţină recipiente cu apă.

Pentru că susțin artiștii din zona underground din municipiul Târgu Mureș, organizatorul evenimentului propune la încheierea fiecărei zile de lucru, o activitate muzicală, într-o locație inedită, cu o scenografie deosebită, departe de agitația orașului, în exteriorul complexului comercial Promenada Mall. Ajuns la ediția a doua, Festivalul Digital Transilvania  este considerat cel mai lung festival din lume, având activităţi zilnice care se desfăşoară pe parcursul a 200 de zile. O educaţie şi o preocupare constantă în protejarea mediului, reprezintă baza unui mediu curat în viitor.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

0 comentarii

  1. E necesar mult entuziasm si seriozitate.„Nici un lucru măreț nu a fost vreodată realizat fără entuziasm.” Ralph Waldo Emerson. Sunteti dispus sa acționați? Daca va caracterizează deviza: „Nu voi fi un om obişnuit, pentru că am dreptul să fiu extraordinar.” Peter O Toole, acum e timpul sa vezi oferta noastra, pentru ca aici chiar ai ocazia de a castiga bani intr-o colaborare convenabila, in confortul casei tale, fara stres, fara griji, fara sefi, fara program fix. Totul e pregatit si functioneaza! Solicita acum detalii la adresa de email: csillagirina@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.