Au crescut chiriile cu 15% Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 143 Vizualizări

Au crescut chiriile cu 15%

KEY

Micile fluctuații în sus sau în jos pe piața imobiliară sunt ciclice, dacă peste vară preţurile la apartamentele date în chirie scad de îndată ce se încheie anul şcolar, acum piaţa imobiliară este din nou în schimbare. Preţul de închiriere depinde  de zona în care este situată locuinţa, cele mai scumpe fiind zona centrală şi cartierele aflate în preajma facultăţilor, dar variază și în funcţie de gradul de mobilare şi dotare cu aparatură.

Proprietarii de apartamente sau garsoniere cer chirii mai mari cu până la 15% au declarat agenţii imobiliari. În Târgu-Mureş cele mai căutate sunt garsonierele sau apartamentele din zonele unde sunt universități, respectiv cartierul Cornișa, zona 7 noiembrie și cartierul Tudor Vladimirescu.  Un apartament cu o cameră poate fi închiriat cu 110 euro în zona Progresului în cartierulTudor, și 160 de euro în zona Livezeni, același cartier.” Chiria unui apartament cu două camere mobilat este între 200-300 de euro, iar la trei camere între 200-350 de euro, depinde foarte mult și de valoarea proprietății și a bunurilor care se află în acesta. Garanția este dată de către viitorul chiriaș proprietarului la începerea contractului, pe o lună de zile, bani dați în avans” a declarat Sandor Faluvegi, administrator agenția Speed Imobiliare, strada Bolyai Farkas 1D 22.

Goana după apartamente a început deja, unii preferă să închirieze direct de la proprietari, alții aleg serviciile unei agenții imobiliare. Beneficii sunt în ambele cazuri, depinde atât de bugetul fiecăruia, cât și de timpul ce-l pot aloca căutării.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE