Spectacol total la Cupa E.ON Kinder Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 206 Vizualizări

Spectacol total la Cupa E.ON Kinder

e.onVineri s-au încheiat partidele ediției a IX-a a Cupei E.ON-Kinder la fotbal pentru patru din cele opt categorii de vârstă: copii născuți în anii 2002, 2004, 2006 și 2008. Competiția care se dispută în aceste zile pentru alte patru categorii (2001, 2003, 2005 și 2007) pe terenurile stadioanelor din Ungheni, Sângeorgiu de Mureș, Trans-Sil și Weekend din Târgu-Mureș are de la o ediție la alta tot mai multe echipe la start.
Cum era de așteptat, a fost o ediție foarte reușită, cu numeroase partide spectaculoase.

Aproape 200 de meciuri

După cele aproximativ 200 de meciuri disputate pe parcursul a patru zile, laureatele au fost răsplătite în sala festivă a Casei de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, în cadrul unei festivități la care, alături de organizatorii Coriolan Pop Lupu, președintele clubului ACS Kinder, a lui Mărgărit Amza, manager SportLlife, au fost prezenți și reprezentantul principalului sponsor, George Precup, Director General Adjunct E.ON Servicii Clienţi şi Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Târgu Mureş. „Țin să-i felicit pe organizatori și pe toți participanții la această ediție a noua a Cupei E.ON Kinder, care au crezut în șansa lor și au luptat în teren. Este al nouălea an de când ne-am alăturat acestui proiect de anvergură, cel mai important turneu al anului pentru Târgu-Mureș și unul dintre cele mai puternice organizate pentru copii în România. Acest an este unul foarte important pentru e.on, an în care și compania noastră împlinește un deceniu și suntem mândri că ne-am alăturat unui proiect care a devenit unul de referință pentru toată țara. Mulțumesc organizatorilor pentru toate edițiile de până acum, vă felicit și pe voi copii pentru dedicație și efortul depus, vă urez succes în continuare”, au fost cuvintele de deschidere a festivității adresate de George Precup.

DSC_0622La rândul său, viceprimarul Claudiu Maior a ținut să-i felicite pe organizatori și pe participanți, totodată, în mod special pe părinții celor care au luptat în teren. „Țin să-i felicit și eu în primul rând pe organizatori, oamenii care stau în spatele acestei competiții, pentru munca depusă, nervii și oboseala cumulate. Dacă toată lumea felicită copiii, eu aș adresa deopotrivă felicitări și părinților, cei care stau în spatele lor, a idealurilor și năzuințelor acestora atunci când pornesc la drum. Ei sunt cei care strâng bănuț cu bănuț și din puținul pe care îl au își rup pentru idealurile acestora. Este un eveniment important pentru Târgu-Mureș. Atunci când vorbești despre 1.600 de copii, automat sunt și cel puțin 1.600 de părinți, cu rude care stau aici și au fost prezenți la meciurile lor. Felicitări încă o dată tuturor și sper că au câștigat cei mai buni, așa cum este normal, mai ales când vorbim despre copii”, a fost mesajul viceprimarului Claudiu Maior.

Doar două mureșene în „careurile de ași”

În continuare au fost premiate echipele la cele patru categorii de vârstă și cei care au obținut premiile speciale la fiecare categorie în parte. Echipele campioane au fost răsplătite cu cupe, medalii, diplome și un set de echipament de joc. Locul II a primit de asemenea cupă, medalii, diplome și 15 mingi, iar ocupantele locului III au primit cupă, medalii, diplome și 10 mingi. Diplome și câte 5 mingi au primit cele clasate pe locurile IV, printre ele numărându-se și singurele două reprezentante ale județului Mureș: Viitorul Ungheni, la categoria celor născuți în anul 2002 și Kinder Sângeorgiu de Mureș la 2006. De asemenea, premianții speciali au primit câte o cupă, diplomă și trening (golgheterul, cel mai bun portar și cel mai bun jucător al finalei). Și printre aceștia s-a aflat un mureșean, golghterul categoriei 2004, Omar Sawy, de la ACS Kinder.

DSC_0669Câștigătorii, pe categorii:
2008
Locul 1: Interstar Sibiu
Locul 2: Transilvania Bistrița
Locul 3: Dinamo București (Roșu)
Locul 4: FC Bacău
Golgheter: Beniamin Kielhorn (Interstar Sibiu)
Cel mai bun portar: Alexandru Stan (Luceafărul Cluj)
Cel mai bun jucător: Andrei Gheorghe (Interstar Sibiu)
2006
Locul 1: Luceafărul Cluj
Locul 2: Academia Gheorghe Hagi
Locul 3: FC Bacău
Locul 4: ACS Kinger Sângeorgiu de Mureș
Golgheter: Luca Băsceanu (Academia Gheorghe Hagi)

Cel mai bun portar: Rareș Maluțan (Luceafărul Cluj)
Cel mai bun jucător: Răzvan Călugăr (Luceafărul Cluj)
2004
Locul 1: Juniorul Suceava
Locul 2: Academia de Fotbal Voluntari
Locul 3: Comstar Vaslui
Locul 4: AFC Odorheiu Secuiesc
Golgheter: Omar Sawy (ACS Kinder)
Cel mai bun portar: Narcis Pușcașu (Juniorul Suceava)
Cel mai bun jucător: Mateo Văcăroiu (Juniorul Suceava)
2002
Locul 1: Academia de Fotbal Voluntari
Locul 2: Petrolul Ploiești
Locul 3: CSM Râmnicu Vâlcea
Locul 4: Viitorul Ungheni
Golgheter: Valentin Ioniță (Academia de Fotbal Voluntari)
Cel mai bun portar: Robert Popa (CSM Râmnicu Vâlcea)
Cel mai bun jucător: Florin Bălan (Academia de Fotbal Voluntari)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE