Noi atracții la Complexul Turistic Darina din Ungheni Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 368 Vizualizări

Noi atracții la Complexul Turistic Darina din Ungheni

darina 1Cunoscutul popas turistic Darina Ungheni oferă o nouă perspectivă tuturor celor care vor să servească masa, ori să organizeze un eveniment reușit. Noua terasă, amenajată pe un lac, pe partea dreaptă a complexului, la ieșirea din Ungheni, în sensul de mers spre aeroport, oferă preparate culinare atât în regim de autoservire, pentru cei grăbiți, cât și a la carte.

darina 2

Meniul bogat conține mâncăruri tradiționale ardelenești, dar și pizza coaptă pe vatră, de a cărei savoare se ocupă un pizzer italian.

Pentru a vă putea bucura mai mult timp de priveliștea oferită de lacul pe care a fost construită terasa, aveți posibilitatea să organizați aici diverse evenimente, indiferent de anotimp, zi a săptămână sau oră.

darina 3

Noua terasă pe lac din Ungheni, cu o capacitate totală de aproximativ 500 de locuri, vine să completeze o serie de investiții importante făcute de Darina în zona HORECA, grație cărora un număr mare de mureșeni, dar și turiști din întreaga țară, petrec momente frumoase în județul Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE