Home / Beauty / Caravana „Endless Beauty” poposește la Târgu-Mureș. Ce coafuri se poartă în noul sezon

Caravana „Endless Beauty” poposește la Târgu-Mureș. Ce coafuri se poartă în noul sezon

Distribuie

victoriaUnul dintre cei mai renumiți coafori din Republica Moldova, Victoria Schimbător, vine la Târgu-Mureș, în 21 septembrie, în cadrul Caravanei „Endless Beauty”, care a avut loc până acum în mari orașe ale țării, cum ar fi București, Timișoara sau Constanța. Evenimentul, organizat de Keune România, unul dintre liderii industriei produselor profesionale pentru îngrijirea și colorarea părului, și Victoria Schimbător, va fi un prilej de a le prezenta participanților coafuri elegante și feminine. Trainerul Keune le va propune celor care lucrează în industria frumuseții soluții și idei de colorare pentru toate categoriile de vârstă și va prezenta tendințele sezonului toamnă – iarnă, deoarece fiecare femeie merită să fie pusă în valoare și răsfățată. Despre evenimentul de la Târgu-Mureș discutăm cu Cosmin Mileșan, reprezentant zonal Keune România.

Reporter: La Târgu-Mureș, se va desfășura, în premieră, un eveniment dedicat frumuseții, fiind astfel prezent unul dintre cei mai renumiți coafori din Republica Moldova, Victoria Schimbător. Ce înseamnă conceptul „Endless Beauty”?
Cosmin Mileșan: Victoria Schimbător este originară din Republica Moldova, însă renumele său a depășit granițele țării, fiind foarte iubită și de către publicul român. Cu studii temeinice și constante în Rusia, Ucraina sau Marea Britanie, Victoria și-a format un stil personal în abordarea coafurilor speciale.
A fost propunere făcută către doamna Victoria Schimbător în urmă cu un an. Noi am mai avut colaborări cu dânsa pe anumite concepte de evenimente și văzând succesul pe care l-a avut în România în urma colaborării noastre, am decis să ne punem la o masă și să vorbim despre conceptul „Endless Beauty”. Prin acest concept, noi împreună cu doamna Victoria Schimbător vrem să arătăm că femeia este frumoasă la orice vârstă. El se adresează diferitelor categorii de vârstă, de la 20 de ani și până la 50+, mamelor, fiicelor, tuturor doamnelor și domnișoarelor. Ea va veni pentru prima dată la Târgu-Mureș. Din informațiile noastre, există cerere și chiar mare pentru acest eveniment. Urmează să vedem, în 21 septembrie, cum răspund coaforii acestei provocări.

victoria 3Rep.: Cum vor arăta cele două zile?
C.M.: Evenimentul se va organiza în două zile. În prima zi, va fi o prezentare la scenă, un eveniment show, să spun așa, vor fi patru propuneri de coafuri speciale specifice tuturor vârstelor, 20, 30, 40, 50+. Coafurile speciale vor fi prezentate pas cu pas de către doamna Victoria Schimbător. Vor fi și propuneri de culoare de către brandul Keune România pe categorii diferite de vârstă, care se vor face la scenă împreună cu invitații noștri. Se vor prezenta, de asemenea, trendurile de toamnă – iarnă.

Rep.: Vorbim despre un eveniment adresat celor care lucrează în industria frumuseții. Câte persoane și-au anunțat participarea și de unde sunt acestea?
C.M.: Este un eveniment adresat exclusiv coaforilor și vorbim despre un nivel masterclass, dar nu participă persoane doar din Târgu-Mureș. Vin și din Cluj-Napoca, Bistrița, Timișoara, București, Brașov și am fost contactați inclusiv de către o persoană din străinătate. Vor fi undeva la 80 de participanți în prima zi a evenimentului, iar pentru grupele de workshop s-au epuizat deja biletele pentru primele două grupe. La cerere, s-a creat și a treia grupă, unde mai sunt cinci locuri disponibile.

victoria 2Rep. Ce vor învăța de la Victoria Schimbător participanții?
C.M.: Cei care participă la acest eveniment au o anumită experiență. Eu cred că evenimentul le va cristaliza unele idei pe care dânșii le au, iar Victoria le va prezenta pas cu pas aceste coafuri cu totul și cu totul deosebite, iar ei la rândul le vor aplica în saloanele lor. Practic, vor ști pașii pe care trebuie să-i urmeze în realizarea acelor coafuri speciale. Victoria s-a arătat încântată de posibilitatea de a veni și în Ardeal, pentru că ea n-a mai fost aici cu un eveniment prezentat la scenă în această parte a țării.

Informații referitoare la înscrieri se pot obține la numărul de telefon: 0720-722.003.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Păstrăvăria din Ibănești, de la pasiune la afacere pentru Ionuț Todoran

Distribuie Bogățiile Văii Gurghiului sunt multe și nenumărate, natura fiind extrem de generoasă cu acest …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.