Parteneriatul dintre E ON și IGSU continuă Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 107 Vizualizări

Parteneriatul dintre E ON și IGSU continuă

150917 Conferinta EON IGSU

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.) şi E.ON România au anunţat, joi, 17 septembrie, înnoirea parteneriatului „Împreună pentru siguranţă” în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat dr. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, col. Nicolae Cornea, Inspectorul General al I.G.S.U. şi Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România.

„Sprijinul pe care îl avem din partea E.ON România este extrem de important, pentru că acest ajutor adresat, de fapt, cetăţenilor, constă în transmiterea unor mesaje de bun simţ, de prevenire, pe care fiecare dintre noi, începând cu cei mici şi continuând cu adulţii, trebuie sa le cunoaştem. Mulţumesc E.ON pentru acest sprijin continuu si consistent, pe toate liniile. Sperăm ca următoarele statistici să ne arate ca numărul incidentelor a scăzut si mai mult, ceea va însemna mai puţine catastrofe si pierderi de vieţi omeneşti”, a declarat dr Raed Arafat.

În cadrul evenimentului, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, i-a acordat directorului general al E.ON Romania, Frank Hajdinjak, o distincție prin care sunt apreciate eforturile și contribuția companiei E.ON în promovarea și popularizarea mesajelor de siguranță în rândul populației.

„Dincolo de enumerarea acestor cifre stau adevărate drame – agoniseli de o viaţă ale unor familii, risipite aproape instantaneu, spitalizări îndelungate şi costisitoare, traume psihice sau chiar pierderea celor dragi. Toate acestea ar fi putut să fie evitate dacă cei afectaţi ar fi acordat o minimă atenţie modului de respectare a unor reguli extrem de simple în utilizarea surselor de energie. Iată de ce considerăm că aceste campanii de informare trebuie să continue, pentru ca toţi consumatorii să înţeleagă că orice greşeală sau neglijenţă, oricât de mică ar fi în aparenţă, le poate fi fatală”, a declarat Frank Hajdinjak, director general al E.ON România.

În următoarea perioadă vor fi continuate campaniile ce urmăresc atragerea atenţiei în mod deosebit asupra riscurilor majore care decurg din utilizarea necorespunzătoare a instalaţiilor şi echipamentelor care folosesc gaze şi electricitate, precum şi asupra pericolelor la care sunt expuşi copiii lăsaţi nesupravegheaţi fie în locuinţe, fie în diverse locuri din preajma instalaţiilor electrice.

”După fiecare eveniment soldat cu victime, ne punem întrebarea dacă am făcut totul pentru a preîntâmpina acest deznodământ. Atunci când, din nefericire, printre acestea regăsim și copii, inevitabil preocuparea noastră se amplifică  și naște motivația de a continua campaniile de informare derulate împreună cu partenerii noștri, la nivel național, și de a identifica, permanent, noi abordări care să-și găsească ecoul în rândul tuturor factorilor responsabili”, a declarat col. Nicolae Cornea, şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.).

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE