575 de joburi pentru tinerii absolvenți Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

575 de joburi pentru tinerii absolvenți

stef

O nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc la Târgu Mureș, în ziua de 25 septembrie, între orele 9.00-12.00. ” Un număr de 82 de agenți economici pun la dispoziția absolvenților 575 de locuri de muncă, din care 17 sunt cu studii superioare. Acțiunea este o oportunitate pentru cei 662 de absolvenți în căutarea unui loc de muncă” a declarat Gheorghe Ștef, director Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş. În totalitate, 12,561 de șomeri sunt înregistrați în baza de date AJOFM Mureș, din care 10.930 sunt neindemnizați, iar 1631 sunt cu indemnizație.

La Târgu Mureş, cei interesați să participe la bursă o pot face la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” de pe strada Nicolae Grigorescu nr. 19, la Reghin bursa va avea loc pe strada Republicii nr. 14, la Târnăveni, pe strada Vasile Milea nr. 2, la Sighişoara, strada Dumbravei nr. 2.

Meseriile oferite sunt de confecţioner asamblor articole textile, lucrător comercial, bucătar, muncitor în construcţii, ospătar, barman, tâmplar universal, muncitor cablaje auto, electrician, stivuitorist, asistent manager, contabil, şoferi etc, iar pentru persoane cu studii superioare: asistent manager, ingineri, funcţionar administrativ, specialist marketing.
Şomerii care doresc să fie sprijiniţi în tehnici şi metode de căutare a unui loc de muncă, respectiv întocmirea CV-ului şi a Scrisorii de intenţie, sunt aşteptaţi la sediul AJOFM Mureş sau a Punctului de lucru la care sunt înregistraţi.

 Angajatorii care încadrează în muncă pe perioada nedeterminată absolvenți ai unor instituții de învățământ vor primi, timp de 12 luni, subvenții lunare situate între 500 si 750 de lei.
Banii se acordă angajatorilor pentru fiecare absolvent angajat, condiția fiind ca aceștia să fie înscriși ca persoane în căutarea unui loc de muncă la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

În luna octombrie , AJOFM Mureș organizează 5 cursuri, pentru 125 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv mecanic auto – 25 persoane, ospătar – 25 persoane , curs de frizerie –coafura –manichiură-pedichiură – 25 persoane, cofetar-patiser – 25 persoane, operator cu comandă numerică – 25 persoane.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE