Defecțiune la sistemul de card! Ce trebuie să știe furnizorii de servicii medicale Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 97 Vizualizări

Defecțiune la sistemul de card! Ce trebuie să știe furnizorii de servicii medicale

stire remediere card sanatateCasa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mureș anunță că la sistemul de card CEAS a apărut, vineri, 18 septembrie, în jurul orei 06.55, o defecțiune, care va fi remediată în cel mai scurt timp.

„Până la remediere, rugăm furnizorii de servicii medicale să procedeze după cum urmează: după introducerea cardului în cititor, se tastează pin-ul de către asigurat, iar sistemul este pregătit să păstreze amprenta de timp și numărul de card folosit; se înregistreazaă serviciul prestat în aplicația de furnizori, de la momentul repunerii în functiune a sistemului CEAS, ce va fi anunțat de CNAS, serviciile efectuate și operate în aplicație de furnizori vor trebui încărcate în PIAS în limita celor 72 de ore; toate serviciile prestate și operate în sistem începand cu ora 6.55 până la remedierea defecțiunii se vor valida în PIAS doar pe baza amprentei de timp și număr de card”, transmit reprezentanții CJAS Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Un proiect minunat! Daca pana acum nu ai reusit sa-ti indeplinesti cel mai drag vis, e timpul sa reinvii speranta! Acum exista acest proiect in care se implica deja foarte multi oameni, cu rezultate excelente. Suntem in plina ascensiune si vei da tot timpul peste noi, asa ca alatura-te noua acum si incepe sa castigi si tu bani, la fel cum deja au castigat si alti oameni! Cere acum detalii mai multe la adresa de email: iulianmes45@gmail.com

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE