0-2 cu Pandurii, al doilea eşec al sezonului pentru ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 60 Vizualizări

0-2 cu Pandurii, al doilea eşec al sezonului pentru ASA

c7a0140ffd94ab95b9074a054f2a947dÎn etapa a XI-a din Liga I de fotbal, ASA Târgu-Mureş a fost învinsă vineri seara pentru a doua oară în această ediţie a campionatului, 0-2 (0-1), în partida susţinută la Drobeta Turnu Severin, în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Golurile gorjenilor au fost înscrise de Nicoară (min. 9) şi Hora (min. 79). Gazdele au înscris la singura minge expediată pe spaţiul porţii în prima repriză, după care nu au contat practic în atac. Răduţ a slalomat prin apărarea mureşeană şi a pasat la marginea careului lui Răduţ, acesta a trimis din prima în poarta lui Stăncioiu, care a văzut târziu mingea. Mureşenii au dominat clar prima parte a întâlnirii, au trimis mingea în poartă în minutul 20 prin Ramiro Costa, dar golul a fost eronat anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 31, o altă fază controversată în careul gazdelor. În săritură, Korczorg este împins în faţa porţii, dar centralul George Găman nu acordă nimic. Repriza se încheie cu un şut în stâlpul porţii, expediat de Golanski şi la vestiare se intră cu avantaj pentru Pandurii.

Căderea spre final a adus golul fostului roş-albastru
La reluare, ASA a pornit decisă la atac, dar nu a reuşit să fructifice ocaziile create. Miriuţă a efectuat schimbări ofensive, dar şuturile expediate au fost blocate, sau nu şi-au atins ţinta. De la jumătatea reprizei, mureşenii au slăbit ritmul şi au permis gorjenilor să iasă la atac. Aceştia au reuşit să expedieze mai multe şuturi pe spaţiul porţii, toate de la distanţă, reţinute cu siguranţă de Stăncioiu. Apărarea s-a dovedit încă odată vulnerabilă, şi în minutul 79 Hora şi-a îngenuncheat fosta echipă cu un şut din interiorul careului. ASA nu mai are forţa de a reveni în joc şi în minutul 89 mai primeşte o lovitură din partea arbitrului. La un contraatac rapid al gazdelor, Munteanu scapă spre poartă, Stăncioiu îi iese în întâmpinare, Pedro îl atinge pe jucătorul gorjean pe umăr, acesta cade şi Pedro vede direct cartonaşul roşu. ASA părăseşte a doua oară terenul învinsă şi până la meciul Stelei cu Concordia Chiajna de luni coboară pe locul 5.
Au evoluat formaţiile:
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Vasco Fernandes, Filippetto, Momcilovici, Droppa, Mrzljak, Nicoară (’63 Ciucur), Nistor (’83 Piţian), Răduţ (’74 V. Munteanu), Hora
ASA: Stăncioiu – Golanski, Bejan, I. Balaur, Balici, G. Mureşan, Brandan (’73 Axente), Jazvici, Romario, Dedov (’56 Pedro) Ramiro Costa

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Se aide ca Miriuta ar fi fost demis. Daca e adevarat, se confirma daca mai era nevoie nivelul ridicol de amatorist al conducerii clubului. Se schimba antrenorii precum camasile… Management de rasu’ curcii !

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE