Home / Recomandări zi de zi / FOTO: Haine de firmă la preţuri mici, la magazinul Primo Sell

FOTO: Haine de firmă la preţuri mici, la magazinul Primo Sell

Distribuie

1Deschis în urmă cu o săptămână, în data de 14 septembrie, pe strada Piaţa Armatei nr. 22 Târgu-Mureş, în locul unei prăvălii în care se comercializa mobilier, magazinul Primo Sell oferă o gamă foarte bogată, de peste 100 de sortimente de îmbrăcăminte pentru toate vârstele, outlet şi second-hand, de calitate superioară, provenite exclusiv din Marea Britanie.

Produse de calitate superioară

Afacerea este administrată de Adrian Toader, întreprinzător care a explicat că şi-a dorit să deschidă un altfel de magazin, care să ofere clienţilor marfă de calitate la preţuri avantajoase. „Mi-am dorit un altfel de magazin de haine, care să corespundă gusturilor şi preferinţelor tuturor clienţilor, indiferent de vârstă sau de statut social. Hainele sunt importate din Marea Britanie, sunt de calitate superioară şi chiar avem produse de firmă cum ar fi Diesel, Lotto, Lacoste, Zara, Next, Dorothy Perkins, Hugo Boss, Adidas, Nike şi altele. Produsele sunt vândute la bucată, cu etichetă, de la 1 la 100 de lei. Având în vedere că suntem în debutul sezonului autumnal, îi aşteptăm pe clienţi şi cu produse vestimentare pentru sezonul rece”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Adrian Toader.

Produse de la A la Z

Portofoliul de produse al magazinului se adresează atât copiilor, cât şi tinerilor, adulţilor şi vârstnicilor: cămăşi pentru femei şi bărbaţi, haine de gală, îmbrăcăminte casual şi de birou, ţinute sport, pantaloni, rochii de zi şi de seară, tricouri, sacouri, pijamale şi costume. „Preţul unei rochii de seară variază între 25 şi 100 de lei, o rochie de zi costă de la 20-25 lei în sus, cămăşile bărbăteşti au preţuri între 15-30 de lei şi tricourile costă de la 5 – 6 lei la 30-35 de lei”, a punctat Adrian Toader. Totodată, pe rafturile magazinului se află şi diverse accesorii vestimentare cum ar fi genţi pentru femei pentru diverse ocazii, bijuterii, coliere, cercei, brăţări, portmonee şi curele.

Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi şi este deschis de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00 şi în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 9.00 – 14.00.

[zizigallery id=1781]

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.