Home / Business / Legume și fructe la vrac, la Selgros

Legume și fructe la vrac, la Selgros

Distribuie

111Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, a decis să ofere clienților posibilitatea de achiziționa fructe și legume la vrac. În prezent, în toate magazinele, produsele sunt expuse astfel încât clienții să își poată alege singuri și să își cântărească exact ceea ce au nevoie, în cantitățile pe care și le doresc. Conceptul de club al profesioniștilor și amatorilor de bunătățuri este complet funcțional acum și în raionul de legume-fructe, prin plasări mari, lăzi sau coșuri speciale pentru gastronomi sau revânzători, precum și prin plasări de unde clienții își aleg cantitățile pe care le consideră necesare.

Trecerea la noul format s-a făcut, potrivit lui Alexandru Vlad, CEO Selgros, ”pentru a continua tranziția către un nou nivel al experienței de cumpărături. Monitorizăm permanent nevoile clienților noștri și intenționăm să ne adaptăm continuu oferta și serviciile pentru a face din Selgros magazinul predilect pentru cumpărături ușoare, complete și plăcute”.

Raionul de legume-fructe, mai prietenos, a dus la creșterea numărului de clienți și a vânzărilor în comparație cu anul precedent. Raionul gazduiește în mod curent un sortiment foarte bogat de legume și fructe, produse de bază, de sezon, precum și specialități pentru gastronomi și produse exotice.

Despre Selgros Cash&Carry România
Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu-Mureş (comuna Ernei nr. 591), Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Polonia, România şi Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash&Carry, Transgourmet Germania şi Transgourmet Franţa. În 2013, Grupul înregistra 22.300 de angajaţi în Europa şi venituri de circa 6,8 miliarde euro.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect imobiliar prinde contur pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș

Distribuie Aleși locali ai municipiului Târgu Mureș vor decide joi, 28 martie, cu prilejul unei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.