”Perle ascunse” în văzul tuturor Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

”Perle ascunse” în văzul tuturor

DSC_3863

În ziua de 21 septembrie, de la ora 17.00, Casa Deus Providebit din P-ța Trandafirilor nr. 61, a găzduit o expoziție de artă a persoanelor cu dizabilități, ” Perle ascunse”, realizată în fiecare an de Asociația HIFA-România. În deschidere, expozanții au primit felicitări, atât din partea lui Vasile Mureșan și Lajos Czirjek, îndrăgiți oameni de artă care au făcut câte o scurtă prezentare a lucrărilor, cât și din partea celor prezenți. Artiștii Arpad Fehér, Attila Kelemen, Krisztina-Ilona Nagy,  Zsuzsánna Magyarosi, Ildiko Denesi și Elek Miklos Nagy, prin creațiile lor, picturi, desene și modele în argilă, transmit  bucurie a minţii, a intelectului şi inimii.

DSC_3872

”Oamenii aceștia creează pentru suflet. De exemplu, peste acest bulgăre de noroi am trecut cu toții și ne-am curățat papucii, dar a venit un sculptor și a decis că noroiul ăsta poate să vorbească, poate să ne cânte” a declarat pictorul și sculptorul Vasile Mureșan.

DSC_3857

Expoziția face parte dintr-o serie de activități ce se desfășoară în perioada 21-25 septembrie, dedicate aniversării a 15 ani de la înființarea Asociaţiei Hifa-România, o asociaţie cu scopul bine declarat de a veni în sprijinul persoanelor cu disabilităţi. Expoziția se va putea vizita în perioada 22-25 septembrie, între orele 10.00-19.00.  În finalul inaugurării expoziției, un participant permanent la expoziția comună ”Perle Ascunse”, artista Zsuzsánna Magyarosi, care a avut deja trei expoziții personale, două în țară și una la Londra, a promis că va face un portret sculptorului Vasile Mureșan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE