Home / Sanatate / SMURD – 25 de ani de viață: cine salvează o viață, salvează o lume întreagă

SMURD – 25 de ani de viață: cine salvează o viață, salvează o lume întreagă

Distribuie

stire raed arafatMare sărbătoare vineri, 25 septembrie, la Târgu-Mureș, zi în care se marchează 25 de ani de la înființarea Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD). De la ora 16.00, în Piața Trandafirilor va avea loc parada tehnicii și echipajelor specifice SMURD și o gală a premiilor. Oaspeți din Scoția, Franța și Moldova sunt așteptați la Târgu-Mureș. Nu vor lipsi, bineînțeles, reprezentanții SMURD din toate județele țării.
Evenimentul va fi transmis în direct pe www.smurd.ro. „Vă așteptăm vineri, 25 septembrie, orele 16.00, în Piața Trandafirilor din Târgu-Mureș, unde va avea loc ceremonia militară și defilarea la care participă și colegi pompieri din Scoția, Franța și Moldova. Colegii din Scoția vor participa cu trei cimpoieri din cadrul fanfarei Serviciului de Pompieri și Salvare Scotian. La defilare, participă reprezentanții SMURD din toate județele țării și din municipiul București. Tot în cadrul ceremoniei urmează a fi cântat în premieră imnul SMURD, care ne reprezintă pe toți cei care lucrăm în cadrul acestui serviciu: medici, asistenți, pompieri, piloți și voluntari”, a transmis, pe pagina sa de Facebook, medicul Raed Arafat, fondatorul SMURD.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.