Naționala de futsal, eliminată de Ungaria! Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 75 Vizualizări

Naționala de futsal, eliminată de Ungaria!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reprezentativa de futsal a României a ratat calificarea la turneul final al Campionatului European din Serbia, după ce a pierdut în Ungaria cu 4-3, cu un gol primit la ultima fază a prelungirilor jocului retur cu Ungaria, disputat marți seară la Debrecen.
După egalul din partida tur de săptămâna trecută la Buzău, scor 2-2, partida se anunța una dificilă, dar „tricolorii„ porneau totuși favoriți. Cei care au deschis scorul au fost însă maghiarii, în minutul 3,31, prin Harnisch, care a înscris în stânga lui Iancu, la un corner executat de Németh. Echipa condusă de Jakab Zoltán a restabilit egalitatea prin Florin Matei, la începutul minutului 16. Același Matei a adus România în avantaj în minutul 24, din lovitură de penalitate, la un henț comis Harnisch, care a oprit cu mâna șutul jucătorului de la City us Târgu-Mureș, Emil Răducu, la care maghiarul a fost și eliminat. În minutul 30 România are o mare ocazie la şutul lui Şotârcă, scos în corner de portarul advers și după câteva secunde Dróth scapă pe stânga, pasează la întâlnire pentru Hosszú, care înscrie din alunecare și scorul este identic cu cel al primei partide. În minutul 37 România a primit o lovitură de penalitate, dar balonul şutat de Matei a fost deviat cu genunchiul de Tóth în bara laterală și cu același scor ca în partida tur, jocul a intrat în prelungiri.

Eliminați în ultima secundă

După ce în primul minut al primei reprize suplimentare Al-Ioani a lovit bara, în al doilea minut Matei a reuşit tripla, împingând mingea în poartă din jumătate de metru. La încheierea aceluiași minut, un nou fault al maghiarilor a adus o nouă lovitură de penalitate, dar de această dată Marius Matei a trimis peste. În al doilea minut al celei de-a doua reprize de prelungiri Dróth îl învinge pe Iancu cu un şut senzaţional din prima. Tot el este aproape de golul victoriei în penultimul minut, când bara s-a opus, dar același jucător a înscris la ultima fază a meciului, când a deviat cu capul o centrare trimisă spre poarta lui Iancu și România este eliminată.
„Tricolorii” se întorc astfel surprinzător acasă, revenind la campionat, care se reia la sfârșitul săptămânii, cu etapa a III-a. Echipa mureșeană și-a amânat meciul foarte dificil din această etapă, la Informatica Timișoara, deoarece vor susține săptămâna viitoare partidele din cadrul grupei UEFA Futsal Cup.
România a avut în componență trei jucători de la echipa mureșeană, niciunul însă în prima garnitură, din care toți au evoluat la City us edițiile trecute. Aceștia sunt Iancu – M. Matei, Ignat, F. Matei și Lupu. Ceilalți componenți au fost Toniţa (portar), Şotârcă, Al-Ioani, Pânzaru, Manya, Szöcs, Răducu, Stoica, A. Csoma, ultimii trei fiind componenții campioanei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE