Home / Sport / ASA 2-Concordia Chiajna 0-4 (0-2), o eliminare scontată

ASA 2-Concordia Chiajna 0-4 (0-2), o eliminare scontată

Distribuie

DSC_0707Ocupanta locului 6 în seria Mureș a Ligii IV de fotbal, ASA 2 Târgu-Mureș a fost eliminată în faza 16-imilor Cupei României de către Concordia Chiajna, echipă din primul eșalon. Pe o ploaie care nu a contenit pe durata întregii partide, meciul disputat pe stadionul Trans Sil joi seara a fost dominat categoric de echipa ilfoveană, pregătită de Cornel Țălnar. Oaspeții au înscris câte două goluri în fiecare repriză și au ratat înainte de pauză un penalty prin Purece, care a reușit deschiderea scorului. Au punctat: (Purece ’12, R. Răducanu ’32, Marian Constantinescu ’62, S. Pană ’85). Diferența de valoare de trei așaloane a fost evidentă. Echipa antrenorilor Csiki Zsolt și Constantin Lungu a evoluat oarecum complexată, poate mulțumită de faptul că a ajuns până în această fază și nu a contat practic în atac. A primit repede primul gol, în minutul 12, când Purece a pătruns în careu și a șutat la colțul scurt. Mureșenii au încercat o replică, dar pasele nu s-au legat și ilfovenii au mai înscris o dată, la un corner reluat de Robert Răducanu și respins la vinclu de portarul portarul „erou” al fazei precedente, când a parat trei lovituri de pedeapsă cu Metalurgistul Cugir. Acesta a mai reușit să apere una și la finalul primei reprize, când ASA 2 era și în inferioritate numerică, după ce Török Szabolcs a văzut în minutul 38 al doilea galben, pentru o intrare întârziată, după ce fusese depășit de atacantul oaspeților.
Fără replică
Diferența de valoare a fost mai evidentă în partea a doua, în care mureșenii rareori au trecut centrul terenului. În ciuda numeroaselor erori tehnice, ilfovenii și-au creat numeroase ocazii la poarta lui Fejer. Au reușit în două rânduri să puncteze și să se detașeze categoric pe tabelă. De la „secunzii” ASA, singurul care s-a străduit să iasă în evidență a fost Mohamed Diaby, dar acesta a fost ușor anihilat de echipa mai experimentată, învinsă la limită în Liga I și de prima echipă, 1-0 pe același teren. Echipa din Liga IV nici nu putea emite pretenții în asemenea condiții, dar este lăudabilă performanța de a ajunge să se confrunte cu o echipă de pe prima scenă.
Au evoluat formațiile:
ASA 2: Fejer- Balázs, Mihály (51- Chertes), Candrea, Török, Toto (84-German), Sbârcea, Diaby, Moldovan T., Feketics, Kanyaro.
Concordia: Iacob- Vagner, Tincu, Mamele, Voineag, Grădinaru, Purece, Serediuc, S. Pană, Constantinescu, Răducanu. Au mai evoluat: L. Ion, Ciobanu și Țîră.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.