O nouă remiză pentru ASA la debutul lui Bergodi FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

O nouă remiză pentru ASA la debutul lui Bergodi

DSC_0599ASA Târgu-Mureş a încheiat la egalitate vineri seara pentru a cincea oară pe teren propriu, 0-0 cu CFR Cluj, în etapa a XII-a a Ligii I de fotbal. Partida de debut a antrenorului Cristiano Bergodi a fost una foarte spectaculoasă, cu multe ocazii de ambele părţi, îndeosebi în prima repriză. În minutul 5, Korczorg a trimis primul şut pe poartă, respins de Marc. După două minute, o combinaţie între Dedov şi Manolov a adus o a doua ocazie pentru Mureşeni, dar şutul bulgarului a fost respins de această dată de Goian. Gabriel Mureşan îl încearcă şi el pe Marc, dar acesta este la post. Clujenii replică prin Petrucci, dar şi Stăncioiu este la post. O nouă acţiune periculoasă, purtată de Jazvic îl are pe Manolov la finalizare, dar acelaşi Goian se opune. În minutul 16 clujenii sunt aproape de deschiderea scorului, dar lovitura de cap trimisă de Beleck loveşte bara. O lovitură liberă de la 20 de metri trimisă de Golanski trece de puţin lângă, după care şutul lui Paulinho este deviat în corner de apărarea mureşeană. Finalul reprizei aparţine ”ceferiştilor”, ASA reuşind să replice cu contraatacul periculos purtat de Jazvic. Ultima fază periculoasă o produce portarul oaspeţilor. Acesta depăşeşte cu mingea în mână linia careului, dar lovitura liberă executată de Mureşan trece peste poartă.
Repriză mai puţin spectaculoasă
Prima parte a reprizei secunde a aparţinut tot echipei clujene, dar ocaziile la poartă au fost mult mai puţine pe tot parcursul părţii a doua a meciului. Stăncioiu a fost pus la încercare în special de Cristian şi a avut şansă la mingea trimisă peste de Beleck. Spre final, mureşenii au reuşit o posesie mai bună, dar nici Marc nu a putut fi depăşit la lovitura liberă executată de Brandan. În jocul mureşenilor s-a putut constata după doar două zile de antrenamente cu Bergodi un joc mai combinativ, renunţându-se la obişnuitele degajări cu mingi aruncate ”la bătaie”. ”Vişinii” au dovedit că alcătuiesc o echipă puternică şi îşi continuă seria invincibilă. Deşi s-a încheiat fără gol, a fost probabil cel mai spectaculos joc reuşit pe teren prorpiu din această ediţie. Ultima ocazie a partidei i-a aparţinut în minutele de prelungire din nou lui Mureşan, dar Marc a salvat punctul şi partida s-a încheiat cu o remiză considerată echitabilă de tehnicienii celor două formaţii. Mureşenii au încheiat însă din nou partida în inferioritate numerică, deoarece în minutul 89 Golanski a văzut al doilea cartonaş galben şi va lipsi în ultima etapă a turului, la Botoşani.
ASA: Stăncioiu– Golanski, Gonzalez, Bejan, Balic, Mureşan, Brandan, Jazvic (’82 Gorobsov), Dedov, Kortzorg (’70 Pedro), Manolov (’66 Axente)
CFR: Marc– Lopez, Larie, Goian, Camora, Voiculeţ, Petrucci, Jakolis (’77 Bruno), Cristian, Nouvier (’60 Păun), Beleck.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE