Home / Social / Dragoste la… înălţime, la Parada Baloanelor

Dragoste la… înălţime, la Parada Baloanelor

Distribuie

111Doi tineri în vârstă de 21, respectiv 31 de ani, s-au logodit vineri, 25 septembrie, în prima zi a Paradei Baloanelor cu Aer Cald, eveniment care a avut loc pe parcursul a trei zile, în localitatea Câmpu Cetăţii. Fericitul eveniment a fost unul la înălţime, atât la figurat cât şi la propriu, în nacela unui balon, unde tânărul i-a făcut surpriza vieţii prietenei sale, căreia i-a oferit inelul de logodnă, alături de toată dragostea sa.

Primul pas, pe Facebook

Venită din Odorheiu Secuiesc la Şcoala Postliceală “Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş pentru a studia tainele medicinii şi pentru a deveni asistentă medicală generalistă, Georgiana Ursanu a mărturisit că şi-a cunoscut jumătatea pe reţeaua de socializare Facebook. La început, tinerii au discutat doar prin mesaje, apoi s-au întâlnit şi s-au îndrăgostit unul de celălalt. “Acum cinci luni am început să vorbim pe Facebook, timp de două săptămâni doar prin mesaje fără să ne fi întâlnit. Nu ne-a atras ceva anume decât simplul fapt că vorbeam prin mesaje și ne simțeam atât de apropiați de parcă ne cunoșteam de ani buni”, a afirmat viitoarea asistentă medicală, care are vârsta de 21 de ani şi deţine în palmares şi un titlu de Miss Asistenta, obţinut în toamna anului trecut.

112

Logodnă printre nori

De profesie bucătar şef, Sergiu Găzdac este târgumureşean şi a dezvăluit că ideea i-a venit imediat ce a fost invitat să participe la ediţia din acest an a Paradei Baloanelor cu Aer Cald de la Câmpu Cetăţii. “Ideea cu inelul mi-a venit acum o lună, când organizatorul paradei de baloane m-a invitat să merg. Atunci mi-a venit ideea, pentru că nu mai auzisem pe nimeni cu o cerere în balon. Toată lumea era informată pe acolo… fotografi, mecanici, piloți, toată lumea”, a precizat autorul surprizei. “A fost o surpriză superbă și am simțit că pe lângă faptul că pluteam cu balonul… în momentul cu inelul chiar am simțit că plutesc. Diferența de vârstă dintre noi e de zece ani. Eu am 21 și el are 31 de ani. Nici vârsta, nici ocupația și nici altitudinea la care am fost în balon nu m-a oprit să spun “Da”, a completat Georgiana Ursanu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții români asigurați și neasigurați?

Distribuie Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) din România a elaborat, în data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.