Ieftinul, dezideratul de astazi al oricui! Life style
  • admin
  • 0 comentarii
  • 127 Vizualizări

Ieftinul, dezideratul de astazi al oricui!

In anii 2000 Romania parea o pasare, mare, mandra si plina de avant. Romanii simteau ca sansele sunt multe. Parca in sfarsit scapaseram de acele vechi nostalgii comuniste gen „sa facem economie”, „sa avem grija cat consumam”. Apogeul din 2008, de la boom-ul imobiliar, ne facea pe toti sa credem ca suntem „pe val” si ca „putem orice”. Insa era doar un test, dat de istorie, care se incapataneaza de mii de ani sa fie ciclica.

Si iata-ne, constransi de situatia financiara si de schimbarea pietei, sa redescoperim Ieftinul. In acelasi timp, trebuia sa redescoperim si calitatea, pentru ca discursurile pro-consumeriste incepeau sa fie din ce in ce mai des uitate. Educatia pietei si a consumatorului s-a facut obligat-fortat. Imprejurarile economice au fortat aceasta educare.

Ieftinul a oferit sansa unor platforme de comparare a produselor, precum MyIeftin.Ro, sa devina principalul aliat al cumparatorilor obisnuiti cu on-line-ul. Si cum portalul respectiv are si comunitate de cumparatori, este foarte posibil ca aceste trei cuvinte Cumpara My Ieftin sa fie in gandul oricarui cumparator, trecut prin incercarile tranzitiei si crizei economice ale ultimilor ani.

Care sunt marile avantaje ale unui astfel de comparator?

  • In primul rand usoara vizionare a caracteristicilor, preturilor si a magazinelor care le comercializeaza
  • In al doilea rand printr-un desingn placut al tuturor categoriilor, facute parca special pentru o sesiune de cumparaturi placuta
  • Si nu in ultimul rand avantajul cel mai mare al achizitiilor facute aici il reprezintă posibilitatea de a accesa informaţia vitala, fara ca tu cumparatorul sa fii nevoit sa filtrezi prin tone de balast informational care te incurca mult in alegerea finala

Asadar, nu uitati. Cand mai cautati ceva de cumparat, aveti un loc in care sa veniti, sa va documentati si sa alegeti. Site-ul are categorii numeroase, incepand de la electronice si pana la produse cosmetice, astfel incat are toate atuurile, pentru a deveni punctul zero în materie de shopping.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE