City’us-FK Odorhei, între finalistele ultimei ediții Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 124 Vizualizări

City’us-FK Odorhei, între finalistele ultimei ediții

futsalÎn etapa a VI-a a Ligii I de futsal, City’us primește vineri, 16 octombrie, de la ora 17.00, vizita formației FK Odorheiu Secuiesc. Echipa harghiteană este una dintre cele mai puternice adversare a mureșenilor în ultimele ediții, dar în cea actuală a suferit deja trei înfrângeri: 4-7 cu Autobergamo Deva și 2-3 cu Spicom Sfântu Gheorghe, ambele pe teren propriu și 4-5 la Târgu-Secuiesc. Cele două victorii obținute le-au reuși în fața formațiilor Dunărea Călărași (3-2 în deplasare) și Concordia Chiajna (9-4 pe teren propriu în etapa de săptămâna trecută). De remarcat că în toate jocurile harghitenilor au înscris ambele formații, media numărului de goluri pe partidă fiind de peste 4, iar golaverajul de 22-22.
De partea cealaltă, mureșenii au obținut patru victorii din tot atâtea partide și ocupă poziția 2 în clasament, cu 12 puncte, la egalitate cu prima clasată, formația din Deva, pe care o vor întâlni pe teren propriu în etapa a VIII-a.

Ultimele întâlniri, cu „năbădăi”
City’us a întâlnit ultima dată în meciuri oficiale echipa din Odorheiu Secuiesc în finala ultimei ediții și a avut nevoie de joc decisiv pentru a obține titlul, dar mai toate întâlnirile au fost cu peripeții.
În urmă cu două ediții, după ce mureșenii câștigau în ultima etapă în deplasare cu 8-4 în ultima etapă a turului și încheiau pe prima poziție, în retur harghitenii au învins cu 6-5 la Târgu-Mureș și aruncau campioana de atunci pe locul 3, aceasta urmând să cedeze apoi titlul. În sezonul regulat al ultimei ediții, mureșenii au cedat în deplasare cu un categoric 2-7 în penultima etapă, și-au luat revanșa în retur, dar nu a fost suficient acel 8-3, deoarece au încheiat tot în urma lor, dar pe locul 4 de această dată, fiind depășiți și de United Galați. Revanșa a fost luată în finală, deși cu mari emoții. Primul joc, la Târgu-Mureș, s-a încheiat cu victoria oaspeților la lovituri de departajare, pentru ca la Odorhei mureșenii să se impună după prelungiri. A fost un incredibil 5-5 după timpul regulamentar, după ce la pauză City’us conducea cu 5-0. După doar trei zile, echipa lui Kacso Endre s-a impus în sala harghitenilor cu 6-2 și a redobândit titlul, dar se anunță un sezon mai echilibrat, în care lupta nu se va mai da doar între două sau trei echipe.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE