BC Mureș-CSM Oradea, ultimele vicecampioane, duminică seara BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

BC Mureș-CSM Oradea, ultimele vicecampioane, duminică seara

DSC_0189Sala Sporturilor din Târgu-Mureș programează duminică, 18 octombrie, de la ora 19.45, partida din etapa a III-a a Ligii Naționale de baschet Masculin între BC Mureș Târgu-Mureș și CSM U Oradea. Cele două sunt ultimele două finaliste ale campionatului, orădenii fiind cei care au eliminat în primăvara anului trecut din semifinale formația mureșeană. Este a doua partidă de pe teren propriu pentru „tigri” în noul sezon, care vin după o repriză dezamăgitoare în partida din etapa trecută cu Dinamo, în care au cedat cu 69-81, după ce până la pauză au dominat jocul. Atenția conducerii s-a concentrat pe refacerea lotului, atât din punct de vedere moral, cât și fizic, majoritatea jucătorilor acuzând în ultimele zile probleme de sănătate. Conducerea administrativă caută și soluțiile legate de susținerea echipei, urmând ca luni să aibă o întâlnire cu actualii și potențialii sponsori. „Echipa a jucat bine în prima parte cu Dinamo, dar nu am reușit să menținem ritmul în repriza secundă. Trebuie să trecem peste acest eșec și să ne concentrăm pentru meciul cu Oradea, mai ales că urmează două deplasări grele. Antrenorul s-a ocupat în aceste zile de refacerea moralului și suntem preocupați acum și de cea fizică, deoarece în zilele trecute aproape toți jucătorii au avut probleme cu răceala. Din păcate, în continuare Laci Lázár este în continuare indisponibil, dar sperăm că ceilalți vor reuși să facă un meci bun și să învingem duminică. Invităm alături de sponsori și suporterii să vină alături de noi, avem nevoie de sprijinul lor”, a fost apelul președintelui Cornel Lungu.
Toți mai greșim, dar trebuie să mergem înaite
Tehnicianul Audrius Prakuraitis s-a arătat la rândul său afectat de înfrângerea din meciul cu Dinamo, dar este optimist și încrezător în echipa sa. „Așa cum s-a văzut, am pierdut un meci cu Dinamo, care părea la un moment dat că ne este la îndemână. Din păcate asta este, nimeni nu este perfect, nicio echipă nu este invincibilă. Așa cum s-a văzut, a pierdut și Real Madrid, a pierdut la noi și Steaua. Am avut o cădere, când noi am ratat și le-am permis să arunce de la distanță, iar lor le-a intrat. Trebuie să uităm acest meci și să ne concentrăm pe cele viitoare. Încercăm să atingem cât mai curând potențialul maxim și să reușim să menținem ritmul”, a spus și tehnicianul echipei mureșene.

DSC_0023Imaginea, în „straie noi”, se așteaptă o evoluție pe măsură a echipei

Înaintea meciului cu CSM Oradea, a fost lansat și noul site oficial al echipei, care a fost prezentat de ofițerul de presă al clubului, Kádár Zoltán. La noul site se poate accesa cu ușurință toate noutățile legate de evoluțiile echipelor clubului, rezultatele cele mai recente și galerii foto cu evenimentele organizate de club. „Considerăm că este un site mai perfecționist, mai accesibil tuturor, o nouă imagine și sperăm ca această modificare să coincidă și cu o schimbare în bine în ceea ce privește evoluția echipei”, a adăugat Cornel Lungu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE