Dance Art, succese la Timișoara Open Championship Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 390 Vizualizări

Dance Art, succese la Timișoara Open Championship

dance artClubul Sportiv Dance Art Târgu-Mureș a ocupat locul 1 la clasa Adulți, atât la Standard, cât și la Latino, în cadrul marii competiții internaționale Timișoara Open Championship, disputată la sfârșitul săptămânii în orașul de pe Bega.
modovan-tatarPerechea deja consacrată, alcătuită din Paul Moldovan și Cristina Tătar, tripli campioni mondiali la Tineret s-a slasat pe locul 1 la secțiunea Latino Adulți, iar Fodor Norbert-Csanád și Réka Vászi au câștigat secțiunea Standard.

IMG_1903Dacă primii sunt deja o pereche mai mult decât cunoscută, a doua pereche a constituit relativ o surpriză. Surpriză este însă doar pentru cei care nu au avut tangență cu una din disciplinele care îmbină în cel mai armonios mod sportul cu arta. Réka este de exemplu o tânără care și-a sacrificat copilăria pentru a ajunge la performanță, la fel ca toți ceilalți care s-au dedicat acestei nobile discipline. A sosit la Târgu-Mureș de la Gheorgheni în urmă cu 7 ani, de când face pereche cu Csanád. Rezultate au avut și până în prezent, dar câștigarea competiției de la Timișoara a fost o surpriză, bineînțeles plăcută. „Am muncit foarte mult, am analizat împreună cu antrenorii noștri fiecare evoluție de după competiții și am continuat munca, pentru a ne îmbunătăți evoluțiile. Cu toate acestea, afirm cu toată sinceritatea că nu ne așteptam să câștigăm concursul, lucru care face ca rezultatul să devină cu atât mai valoros. Am trecut recent la categoria Adulți, ceea ce cunoscătorii știu foarte bine ce înseamnă. Te confrunți cu cele mai valoroase și experimentate perechi și câștigarea unui asemenea concurs are o semnificație aparte”, ne spune tânăra dansatoare sportivă, studentă la Facultatea de Științe Economice, Comerțului, Turismului și Serviciilor din cadrul Universității „Petru Maior” din Târgu-Mureș. Tânăra sportivă a mai dezvăluit că țelul cel mai apropiat este urcarea în primii 50 în ierarhia mondială. Evident, cu bătaie mai lungă, dansatorii mureșeni vizează chiar un titlu de campioni mondiali, țelul oricărui sportiv.
festivitatea reka-csanadFapt îmbucurător: cei mici vin din urmă
„Colecția” de medalii sau rezultate încurajatoare de la prestigiosul concurs a fost completată de evoluțiile coechipierilor clubului condus de soții Somodi Marton și Katalin, cu sportivi cu dublă legitimare Dance Art- CSȘ. Perechea Dobranis Denis- Văcar Iris s-a clasat pe locul 2 la 11-12 ani, Standard și Latino. Tudor Mureșan- Ada Maria Precup (Dansul Viorilor Reghin –Dance Art /CSȘ) au reușit două locuri III, la Latino și Standard, 14-15 ani, semifinala la 16-18 ani, de asemenea la ambele secțiuni. Bogdan Ungur și Gede Andrea s-au clasat pe locul 5 în finala de la Juniori II (14-15 ani) Latino, Darius Dobranis–Hritcu Dennis au fost pe locul 5 la Standard 14-15 ani și semifinaliști la Standard 16-18 ani, Dániel Szöts- Melinda Egresi au ajuns în semifinală la Tineret Latino și s-au clasat pe un onorabil loc 30 la Adulți Latino, iar Ionuț Varodi –Ioana Avram au ocupat locul 28 la Adulți Latino.
„Suntem foarte mândri de cele două perechi care au crescut în clubul nostru. Deja parcă sunt copiii noștri. Performanțele deosebite sunt rezultatele muncii depuse de-a lungul anilor. Îmbucurător este că generațiile tinere sunt pe urmele celor mari, lucru confirmat și prin rezultatele obținute la acest puternic concurs internațional”, a spus antrenoarea Somodi Katalin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE