Sănătatea pielii, redefinită la Plasmolifting Mureş Sanatate
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 1723 Vizualizări

Sănătatea pielii, redefinită la Plasmolifting Mureş

SONY DSC
 

Deschis în urmă cu patru luni de medicul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, Călin Târnăvean, centrul Plasmolifting Mureş funcţionează pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 191/4 din Târgu-Mureş şi oferă o gamă variată de servicii din domeniul esteticii şi cosmeticii medicale. Unul dintre serviciile foarte căutate de clienţi este plasmoliftingul, cunoscut şi sub denumirea de “terapia vampir”, procedură revitalizantă injectabilă care permite declanşarea procesului natural de întinerire a pielii.

Reporter: Care este povestea înfiinţării Plasmolifting Mureş?

Călin Târnăvean: Am început să caut informaţii despre metodele de vindecare prin injectare de plasmă îmbogăţită cu plachete, cunoscută sub titulatura PRP, auzind despre ea în rândul medicilor ortopezi. Căutând aceste informaţii despre PRP am aflat că se utilizează în terapia “vampir” sau plasmolifting. Am făcut o specializare şi am început să practic pentru apropiaţi. Am avut rezultate foarte bune şi aşa am ajuns să înfiinţez această firmă în Târgu-Mureş. Numele este cel dat de producător, i-am cerut voie să îl folosesc, plus am adăugat “Mureş”.

112

Rep.: Ce servicii oferiţi clienţilor dumneavoastră?

C.T.: Oferim servicii ce ţin de estetică şi cosmetică medicală. În acest moment plasmoliftingul e principalul motor al activităţii, dar mai avem două aparate unul de microdermabraziune cu diamante şi un aparat de infuzii naturale care se numeşte Wish Pro. Detalii despre oferta noastră pot fi găsite pe adresa noastră de Facebook, Plasmolifting Mureş.

Rep.: Prin ce se deosebeşte oferta Plasmolifting Mureş comparativ cu cea a altor societăţi similare?

C.T.: Trebuie să subliniez că folosim doar tratamente naturale! Folosim doar metode care au un procentaj de satisfacţie de minim 80% pentru clienţi, bazate pe studii bine făcute.

Rep.: Prin ce tehnici se pot obţine riduri estompate şi un ten mai luminos?

C.T.: Eu combin tehnica de injectare a plasmei în ten cu Derma Pen, un dispozitiv care face mici şi fine înţepături ce stimuleaza regenerarea.

Rep.: Ce fel de preţuri practicaţi?

C.T.: Legat de preţuri, în momentul de faţă avem cele mai bune preţuri, aproximativ cu 40% mai mici decât majoritatea concurenţei.

Rep.: Ce proiecte de viitor aveţi?

C.T.: Îmi doresc să ne dezvoltăm, acum oferim pe lângă estetică şi machiaj profesional făcut de Oana Nyireştian de la Ony Studio. Cu siguranţă, pe viitor vom avea şi alte servicii dar cum am mai zis, doar tehnici care au un grad mare de satisfacere a clientului. Tehnici dovedite prin studii şi doar cu substanţe naturale, pentru că trebuie subliniat faptul că noi nu avem efecte adverse!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE