BRD lansează o campanie atractivă pentru pensionari Business
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 946 Vizualizări

BRD lansează o campanie atractivă pentru pensionari

1BRD a premiat, vineri, 23 octombrie, cel mai fidel senior din județul Mureș, Ioan Bândilă, client al agenției Deda din anul 1990, cu o sumă în valoare de 1.000 de lei. Premierea a avut loc în cadrul lansării unei campanii atractive pentru pensionari. Banca le oferă pensionarilor care aleg, până în 30 noiembrie, să-și încaseze pensia într-un cont deschis la BRD, comisioane și dobânzi preferențiale la depozite și credite.

În perioada campaniei, se vor acorda premii în valoare de maximum 1.500 de lei pentru toți cei care, în această perioadă, aleg banca BRD. Va fi tragere la sorți națională și vor fi acordate trei pensii pe zi seniorilor. Directorul Executiv al Grupului Brașov al BRD Groupe Societe Generale, Kalman Bartha, a declarat că în urmă cu doi s-a mai organizat un eveniment de acest gen. El a arătat că seniorii reprezintă un segment important pentru bancă, deoarece ei au anumite nevoi, pe care se pot construi servicii bancare. Oamenii au pensie, plătesc facturi, economisesc, iar cei care au credite sunt foarte buni platnici. „Evenimentul de astăzi are loc în contextul unei campanii demarate la începutul lunii octombrie și care este destinată unui segment special de clienți, seniorii. În mod constant, încercăm să îmbunătățim oferta de servicii, astfel încât fiecare categorie socială să aibă soluții pentru cerințele specifice. Ne dorim să aibă și senorii confortul produselor bancare, unele dintre acestea chiar le ușurează viața. După cum știți, 1 octombrie a fost Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, iar în acea zi pensionarii au avut ocazia să efectueze operațiuni în mod gratuit la bancă, iar în continuare, până la sfârșitul lunii viitoare, avem o campanie, cu promoții și premii”, a declarat Kalman Bartha.

2Facilități multiple
În prezent, în Târgu-Mureș sunt 11 agenții și 17 ATM-uri, iar facilitățile pe care le oferă banca sunt multiple. „Recomandăm cu căldură acest produs dedicat seniorilor, încasarea pensiilor în conturi deschise la BRD. În acest moment, avem o ofertă generoasă care se traduce printr-un preț promoțional. De altfel, toți pensionarii beneficiază de interogări și retrageri gratuite nelimitate la ATM-urile BRD. Disponibilitatea este un lucru semnificativ. În Târgu-Mureș, avem 11 agenții și 17 ATM-uri, deci practic avem o acoperire destul de largă și încurajăm toți clienții care doresc să-și domicilieze pensia într-un cont la BRD să ne aleagă pe noi ca și bancă. Facilitățile sunt multiple, ele scurtează timpul de încasare al pensiilor. Ca și facilități alernative, dispunem de un număr semnificativ de roboței plus operațiuni la ghișeu, unde seniorii pot face și operațiuni asimilate celor bancare, în principal plata facturilor de utilități”, a precizat Gyula Demeter, directorul Sucursalei Târgu-Mureș.

confCe economisesc pensionarii
Depozitele la termen scurt le sunt oferite seniorilor la dobânzi speciale, mai mari cu 0,10% decât dobânda standard. De asemenea, contul de economii Atucont în lei beneficiază de un bonus de 0,25% față de dobânda standard.
„Ne-am gândit să ne îmbunătățim oferta pe partea de economisire și de creditare. În cazul creditării, vorbim de dobânzi preferențiale și de un flux de acordare a creditelor care poate fi și de trei ore. Dobânzile preferențiale sunt pe partea de credite de nevoi personale fără ipotecă, unde avem o reducere de 10% pentru pensionari, iar în cazul creditelor în valută, unde dobânda este indexabilă, există o reducere de 5%. În cazul domicilierii pensiei într-un cont BRD, seniorul vine la bancă doar cu buletinul și poate să plece cu banii peste trei ore acasă. Pentru că știm că pensionarii economisesc, ne-am gândit să le oferim dobânzi preferențiale la depozitele noastre. Astfel, depozitele pe tranșe vor avea o dobândă mai mare de 0,10%, iar în cazul contului de economii dobânda este 0,25%”, a arătat Alexandra Man, directorul comercial al Sucursalei Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE