Avântul zburdă în Liga III Reghin
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 131 Vizualizări

Avântul zburdă în Liga III

liga 3După etapa a IX-a a Ligii III de fotbal, Avântul Reghin se menține pe prima poziție a seriei V, cu 22 puncte, 7 victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere, golaveraj 19-8.
Reghinenenii au învins în această etapă cu 2-0, în deplasare, la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Avântul a început foarte bine fiecare repriză, cu câte un gol înscris în primele 5 minute, prin Dezsi Lorand în prima parte și Ciprian Gliga, în minutul 49. A doua clasată, la doar un puncte, este formația județului Alba, Industria Galda, care a obținut la rândul ei victoria în deplasare, 4-3 la a doua echipă mureșeană, CS Iernut. Jocul de pe stadionul „Cornel Orza” a avut un final de-a dreptul „incendiar”, cu tri goluri înscrise în ultimele 10 minute. Ungur a deschis scorul pentru iernuțeni în minutul 11, dar Cristian Bodea a egalat în minutul 33 pentru oaspeți. Aceștia s-au desprins la două goluri la reluare, prin același Bodea (minutul 52) și Cernea (min. 64). CS Iernut a revenit spectaculos în doar patru minute. În minutul 83 Ungur a transformat un penalty, după care Balea a egalat (min. 87). În minutele de prelungire Bodea a reușit tripla și oaspeții se mențin în urma Avântului Reghin, în timp ce CS Iernut ocupă doar poziția 10, cu 10 puncte.
Cele două echipe mureșene vor avea în etapa viitoare două adversare cu evoluții mai slabe în acest sezon, Sănătatea Cluj pentru Avântul, pe teren propriu și FC Zalău, în deplasare, după care se vor întâlni, peste două săptămâni, în 7 noiembrie, pe terenul din Iernut.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE