Home / FC Municipal / Super Șumi Show, după ASA-Astra

Super Șumi Show, după ASA-Astra

Distribuie

marius sumudicaExplozivul antrenor al echipei de fotbal Astra Giurgiu, liderul Ligii I, Marius Șumudică nu s-a dezmințit nici la partida pierdută sâmbătă seara de echipa sa, 1-3 în fața celor de la ASA Târgu-Mureș.
Deși a recunoscut că ASA a fost mai bună și arbitrajul nu a influențat rezultatul, tehnicianul liderului a contestat vehement deciziile acestuia. Mai mult, la finalul meciului aproape că l-a bruscat pe centralul Bârsan atunci când a dat mâna cu acesta, dar a negat orice i s-a reproșat. „Este o victorie meritată a gazdelor, a fost echipa mai motivată. Au jucat mai agresiv, și-au dorit mai mult victoria. Noi nu ne-am ridicat la nivelul jocului, dar nu vreau să comentez dacă a fost sau nu penalty în minutul 40, după care am luat un nou gol din fază fixă, pentru un fault inexistent, după părerea mea. M-am enervat și la final, când un reporter m-a întrebat dacă știu că voi fi suspendat. Am dat mâna cu arbitrul, dar nu i-am făcut nimic, nu l-am înjurat. Așa este în România, ca și agentul de poliție, care dacă îți spune că ai trecut pe roșu, așa rămâne. Acolo el are pixul în mână și te amendează, aici îți spun că ai atâtea etape de suspendare sau puncte de penalizare. Până astăzi nu am pierdut meci în deplasare de peste un an, indiferent ce echipă am antrenat, dar este presiunea obișnuită asupra liderului și mă așteptam la un arbitru mai experimentat. Se știe că avem probleme cu banii, au și ei conturile blocate, dar mergem înainte”, a driblat Șumudică din nou.

„Bergodi și-a făcut cei 7 ani de acasă la grădiniță”
Antrenorul ASA și-a recunoscut vina față de cel al oaspeților, dar a motivat că a fost provocat. „Este adevărat, recunosc că am greșit și îmi cer iertare pentru cuvintele adresate la nervi în limba italiană în timpul partidei. Este greu însă de trecut peste felul în care se manifestă acesta în timpul unui meci. Este un antrenor bun, dar a pus în permanență presiune mare pe arbitri, cerea mereu cartonașe galbene pentru jucătorii noștri, sărea mereu la banca noastră și mi-am pierdut calmul. Meciul s-a încheiat și am dat mâna, nu este nicio problemă între noi”, a fost explicația lui Cristiano Bergodi.
Faptul că „Șumi-gol” s-ar fi împăcat cu Bergodi a fost contrazis însă de ex-rapidist, care a făcut un nou „Șumi-show”, după ce Bergodi considera conflictul închis. Întrebat despre cele cu cei din jur, acesta s-a arătat iritat de faptul că i s-au adresat cuvinte jignitoare din tribună și Bergodi l-a înjurat în italiană. „Este inacceptabil să aud mereu deja cunoscuta scandare „Șumudică are nu știu ce mică”, dar nici să mă înjure Bergodi în italiană așa cum a făcut-o el, cu înjurătura pe care toți o știm (n.r.: redând-o de două ori). Nu accept să fiu înjurat de un coleg de breaslă aflat în țară străină. Eu am cei șapte ani de acasă, el poate i-a făcut la grădiniță”, a răbufnit Șumudică. Spectacolul l-a încheiat cu un răspuns „hai na”, la o întrebare a unui reporter care a folosit aceeași experesie ardelenească atunci când i-a adresat o întrebare pe care Șumudică a ocolit-o. Spectacol caracteristic, dar cu alte 3 puncte pentru ASA, care a reușit un 8-2 în această toamnă cu Astra.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.