Calificare cu victorie chinuită în Cupa României pentru ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 69 Vizualizări

Calificare cu victorie chinuită în Cupa României pentru ASA

asa_cupaASA Târgu-Mureș s-a calificat în „sferturile” Cupei României la fotbal, după ce a învins în deplasare cu 1-0 pe stadionul Letea formația SC Bacău, liderul seriei I din Liga 2. Unicul gol al partidei l-a înscris Gorobsov în minutul 57, din lovituă de la 11 metri. A fost o victorie chinuită a mureșenilor, care au fost probabil cu gândul și la meciul de sâmbătă, de la Chiajna. Portarul mureșenilor Viciu a respins în minutul 5 de sub bară o lovitură a băcăuanilor executată de Mihălăchioae, după care ASA a dominat prima repriză, dar fără a-și crea situații clare de gol. O lovitură liberă a lui Brandan a fost reținută de portarul gazdelor. În rest, doar o dominare sterilă. Ultimele cinci minute ale primei reprize au fost mult mai animate. În minutul 41 Viciu a respins cu un reflex o lovitură de cap trimisă de Vraciu și a mai salvat o fază periculoasă în ultimul minut la șutul lui Dumitriu. Între aceste ocazii ale băcăuanilor, printre care un gol înscris din 2 metri de Burcă, anulat pe motiv de ofsaid, Hanca a trimis pe poartă un șut din unghi, reținut de Miron.
Joc „italian” doar la capitolul conservare
Partea a doua a fost dominată de echipa din liga secundă. La adăpostul avantajului creat de transformarea loviturii de la 11 metri, obținută de Gonzales, la o intervenție a lui Vraciu, echipa lui Cristiano Bergodi a jucat doar pentru a conserva avantajul fragil de pe tabelă, chiar riscant în unele momente. Fără nicio ocazie imporatntă în partea a doua, din partea niciuneia dintre echipe, ASA merge mai departe fără strălucire. Prioritate vor avea probabil partidele din campionat care urmează, cu două deplasări lungi și dificile, la Chiajna și Craiova.
Au evoluat formațiile:
SC Bacău: Miron– Mihălăchioae, Burcă, Lozeanu, Drugă, Dumitriu (’80 Ţuţu), Adăscăliţei, Vraciu, Neagu (’72 Grumezescu), Pungă, Pavel (’60 Hurdubei)
ASA: Viciu- Golanski, Balaur, Gonzales, Balic, Gorobsov, Brandan (’65 Ndoye), Hanca, Voiculeţ (’80 Dedov), Louis Pedro (’73 Kortzorg), Axente

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE