Revirimentul așteptat s-a produs, dar la o codașă Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Revirimentul așteptat s-a produs, dar la o codașă

2În etapa a VII-a a Diviziei A la handbal feminin, SC Mureșul Târgu-Mureș a învins miercuri în deplasare cu 26-23 (15-10), formația CSU Oradea. Este a doua victorie pentru echipa mureșeană de la retrogradarea din Liga Națională, după ce echipa antrenorului Bukaresti Jozsef a reușit să mai învingă în etapa a II-a pe ASC Sepsi Sfântu Gheorghe cu 22-21, suferind în rest doar înfrângeri la peste 10 goluri diferență și a mai primit un punct de penalizare după partida cu CSM Bistrița. Pe teren avantajul bistrițencelor a fost de 11 goluri, dar partida a fost decisă 0-10, din cauza nerespectării regulii de a nu folosi mai mult de două jucătoare junioare, cu excepția celor proprii, iar Mureșul are câteva jucătoare cu dublă legitimare.
Revenirile au revigorat jocul
Jocul de la Oradea a fost dominat de echipa mureșeană de la un cap la altul, gazdele reușind doar o dată să egaleze, la 3. Deși echipa a intrat în sală direct de pe autocarul cu care a făcut deplasarea și arbitrajul perechii clujenilor Cornea-Petran a fost considerat unul ostil, mureșencele au luptat pentru a întrerupe seria nagativă. Revenirea Alinei Moloci după o lungă accidentare, precum și revenirea în teren a Mihaelei Evi și-au pus amprenta asupra jocului. O altă revenire este cea a lui Bab Timea, dar trebuie remarcată și evoluția Tabitei Rad. Așa cum specificam, arbitrajul nu a permis mureșencelor o desprindere la mai mult de 5 goluri, faulturile gazdelor fiind sancționate cu altă unitate de măsură față de cele ale mureșencelor, care au suferit numeroase eliminări de 2 minute. La acestea s-au adăugat și cele 4 aruncări de la 7 metri ratate în repriza secundă, dar victoria nu a fost periclitată până la final. Principalele marcatoare au fost Moloci și Rad, cu câte 6 goluri. Câte 4 au înscris Evi și Georgeta Bucin, iar Andreea Serediuc și Ana Deac au marcat de câte 3 ori. În afara celor amintite, a mai jucat Denisa Ion, iar în poartă s-au aflat Larisa Comșa și Caucear.
Mureșul poate obține o a treia victorie în etapa viitoare, când vor primi vizita echipei arădene ACS Avram Iancu, singura echipă care a suferit doar înfrângeri. Partida va avea loc în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, luni, 3 noiembrie, ora 15.30.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE