Greu, dar 3 puncte importante pentru ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

Greu, dar 3 puncte importante pentru ASA

IMG_2940 În etapa a XVI-a a Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a obținut o primă victorie pe terenul sintetic din Chiajna. După nici două săptămâni de la eliminarea din „sferturile” Cupei Ligii pe același stadion, mureșenii au învins cu 2-1. Au înscris: Brandan (min. 27) și Ndoye (min. 90+1) pentru ASA, respectiv Serediuc (min. 76).
Aflată după meciul din Cupa României, câștigat cu greu cu 1-0 la Bacău, echipa mureșeană a avut din start un lot incomplet, cu jucători suspendați și accidentați. Jocul nu s-a apropiat de pretențiile unuia din prima ligă a unei țări calificate la turneul final Euro 2016. Prima ocazie a aparținut gazdelor, în minutul 15, dar nu a rezultat decât o lovitură de colț, în minutul 15. În minutul 27, Ndoye trimite o pasă în interiorul careului spre Brandan, acesta preia și trimite cu vârful bocancului peste Matache. Înainte, ASA a mai trimis în poartă o minge, dar Pedro a obținut doar un cartonaș galben, fiind semnalizat în poziție de offside. Mureșenii au fost mai stăpâni pe situație doar după deschiderea scorului, dar s-au rezumat la posesie.
Puncte obținute în extremis
Primele minute ale reprizei secunde au arătat o echipă mureșeană aparent stăpână pe situație. Totuși, prima ocazie a aparținut ilfovenilor în minutul 50, când șutul lui Constantinescu a fost deviat în corner de Balaur, cel din care intra mingea în poarta lui Viciu în meciul din Cupa Ligii. ASA joacă avansat, dar pasele nu se leagă și mureșenii nu reușesc să se apropie de poarta adversă. Concordia se precipită și reușitele sunt și mai rare. Jocul devine mai mult unul de angajament fizic, fragmentat, convenabil echipei aflate în avantaj. Gazdele reușesc însă egalarea în minutul 76, când Seredeiuc a trimis din unghi pe lângă Stăncioiu, la o fază aproape norocoasă, când mingea a ricoșat la el din Gonzales. Ultimul sfert s-a jucat pe contre. Mai motivați au fost mureșenii, deși părea că jocul se îndreaptă spre un egal care nu favoriza vreo echipă. În minutul 85 Brandan a trimis din lovitură liberă din unghi directe spre poartă, dar mingea a șters bara, iar șutul lui Voiculeț din minutul 89 a fost respins de Matache în corner. În ultimul minut regulamentar, Ndoye a trimis din întoarcere un șut peste poartă. Tot el a adus în primul minut al prelungirilor o victorie nesperată la un moment dat pentru mureșeni, când a preluat în careu și a trimis pe sub portarul ilfovenilor. ASA își consolidează oarecum poziția în primele 6, dar mai apare o mare problemă. Toți jucătorii pasibili de suspendare pentru cumul de cartonașe au fost avertizați (Gonzales, Balic, Gorobsov), aceștia adăugându-se listei celor accidentați. Toate acestea, înaintea confruntării cu prinicipalele contracandidate la play-off: deplasarea la CS U Craiova, cu Viitorul, pe teren propriu, la Timișoara, apoi cu Steaua.
Au evoluat formațiile:
Concordia: Matache- Marin, Bucurică, Mamele, Bărboianu, Purece, Giurgiu (76 Pena ), L. Ion (62 Madeira), V. Lazăr (55 Serediuc), Rasdan, Constantinescu
ASA: Stăncioiu- Velayos, Gonzales, Balaur, Balic, Ndoye, Gorobsov, Brandan, Korczorg, Axente (53 Hanca), Pedro (70 Voiculeț)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE