Home / Mica publicitate / Vâzare bunuri mobile – ANAF

Vâzare bunuri mobile – ANAF

Distribuie

ANUNŢUL PRIVIND VÂNZAREA PENTRU BUNURI MOBILE

In temeiul art. 162, alin. (2) din O.G. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, in baza prevederilor cuprinse in anexa 1 la Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1129/2009 pentru aprobarea Procedurii privind valorificarea prin vanzare la licitatie a bunurilor sechestrate, se face cunoscuta valorificarea prin licitatie publica a unor bunuri mobile apartinand debitoarei Voiculescu Camelia Rodica, cu domiciliul fiscal în Mun. Bucuresti, Sos. Pavel Dimitrievici Kiseleff, Nr. 22, Et. 2, Ap. 6, Sector 1, cod numeric personal 2740911423019.
Licitatia urmeaza sa se desfasoare la data de 19.11.2015, ora 12 la sediul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Mures, din Tg. Mures, str. Gh. Doja, nr. 1-3, judetul Mures, in baza dosarului de executare nr. 2740911423019/2014 atribuit de D.G.R.F.P. Bucuresti, Adminisatratia Sector 1 a Finantelor Publice.
Bunurile mobile destinate vanzarii prin licitatie, apartinand debitoarei Voiculescu Camelia Rodica sunt descrise astfel:
– un nr. de 306 actiuni detinute la S.C. SANAGRA S.A., cu sediul in Loc. Sintana de Mures, str. Principala nr. 1, jud. Mures , pret de pornire 1.463.598 lei.
Preturile de pornire pentru bunurile mobile reprezinta 100% din pretul de evaluare ( Sedinta I de licitatie) si nu contin TVA. Bunurile nu sunt grevate de sarcini.
Regimul şi cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare – este scutita de plata T.V.A..
Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sa înstiinteze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilita pentru vânzare.
Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa prezinte, pana in ziua precedenta termenului de vanzare: oferte de cumparare, dovada platii taxei de participare reprezentand 10 % din pretul de pornire a licitatiei, care se achita la Trezoreria Tg.Mures in cont IBAN RO62TREZ4765067XXX014298, cod fiscal beneficiar 4322637; imputernicirea persoanei care il reprezinta pe ofertant; pentru persoanele juridice de nationalitate romana, copie de pe certificatul unic de inregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comertului; pentru persoanele juridice straine, actul de inmatriculare tradus in limba romana; pentru persoanele fizice romane, copie de pe actul de identitate; dovada emisa de creditorii fiscali ca nu au obligatii fiscale restante, urmand sa se prezinte la data stabilita pentru vanzare si la locul fixat in acest scop .
Potrivit dispoziţiilor art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, când urmează să se ia măsuri de executare silită, nu este obligatorie audierea contribuabilului.
Pentru informatii suplimentare, va puteti adresa la sediul Administratiei judetene a finantelor publice Mures, din Tg. Mures, str. Gh. Doja, nr. 1 – 3 sau la telefon numarul 0265 / 260637, 250983, interior 297 si 292.
Data afisarii publicatiei de vanzare 03.11.2015.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Apel de selecție Măsura M08/6B

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.