Interzis la delegații, primarul Florea, primul pe listă Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

Interzis la delegații, primarul Florea, primul pe listă

Foto Florea

Consilierii locali și reprezentanții Executivului au interzis la delegații după ce primarul Dorin Florea le-a remis o adresă prin care îi informează de ce a dispus sistarea vizitelor/deplasărilor. Supărarea edilului șef s-a manifestat după ședința din 29 octombrie pe care aleșii UDMR au ales să o boicoteze și după ce la mai multe ședințe consecutive luarea unei decizii în privința serviciului de salubritate din Tîrgu Mureș a fost amânată.

 

La sfârșitul ședinței de Consiliu Local Tîrgu Mureș din 29 octombrie, primarul Dorin Florea îi spunea secretarului municipiului, Andrei Mureșan, că nu îi mai aprobă viceprimarului Peti Andrei deplasarea în Japonia. Ceea ce părea doar o răbufnire de moment, s-a transformat într-o dispoziție de primar, în data de 3 noiembrie, prin adresa 60.439/199, consilierii locali, viceprimarii Claudiu Maior și Peti Andrei, secretarul municipiului Tîrgu Mureș, Andrei Mureșan, și Direcția Economică din cadrul Primăriei Tîrgu Mureș au fost anunțați următoarele: “Având în vedere situația gravă creată în ultima perioadă în cadrul ședințelor Consiliului Local al municipiului Tîrgu Mureș, situație pe care fiecare dintre dumneavoastră o cunoaște destul de bine, vă atrag atenția că aceste comportamente aduc afectare gravă asupra orașului. Astfel dispun ca vizitele/deplasările în alte orașe, respectiv în alte țări să fie sistate până la clarificarea situației grave născute în cadrul Consiliului Local Tîrgu Mureș”.
Pe ordinea de zi a ultimei ședințe ordinare de Consiliu Local care a avut loc în 5 noiembrie era inclus un proiect de hotărâre care viza finanțarea indemnizației în valută pentru o delegație din partea municipiului Tîrgu Mureș care urma să se deplaseze la Budapesta în perioada 9-12 noiembrie. Finanțarea era pentru o delegație formată din primarul Dorin Florea și consilierul său personal, Csegzi Sandor. Proiectul a fost inițiat de către viceprimarul Claudiu Maior care l-a retras însă înaintea ședinței de pe ordinea de zi.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Pana caum si-au batut joc de banii public.De ce nu se spune cand masina veielui dl.maior cand trimetea la Constanta masina primariei sa duca si sa aduca o doamna care era ceva responsabil pe la scoli careia i s-a dat si apartament s-au garsoniera , ce parere aveti?,nu raspunde nimeni.Masinile primariei merg peste tot,la aprovizionari,carat materiale la casele personale ,este una la autorizari o aduce dimineata masina iar cand se termina expozitiile cu ocazia diferitelor evenimente trece la luat dreptul,oare se infrupta si cedoi edil ca orasul nu are numai unul are doi si nr.1 este dl.maior.Oare cei care trebuie sa se ocupe de abuzuri nu vad?.Acum fac pe cinstitii,de unde case?.Masinile primariei fac intretineri la Siletina,oere a cui este firma?.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE