Posibilități de finanțare a cercetării în perioada 2015-2020 Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 130 Vizualizări

Posibilități de finanțare a cercetării în perioada 2015-2020

posibilitati de finantareDisciplina Chirurgie IV din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș organizează, zilele de 19 și 20 noiembrie, în intervalul orar 14.00 – 18.00, la Centrul Integrat de Medicină Dentară UMF Tîrgu Mureș, cursul postuniversitar „Publicarea în reviste ISI – probleme curente și rezolvarea lor”.

„Cursul este axat pe problemele practice întâmpinate de toți – conceperea și redactarea unei lucrări, documentare bibliografică, alegerea și interpretarea testelor statistice, managementul conflictelor de interese si alte probleme etice sau găsirea unei finanțări adecvate. Majoritatea lectorilor invitați sunt implicați în mod activ în acest sistem, opiniile și sfaturile lor fiind relevante și pertinente în vederea creșterii șanselor noastre de succes. Cu speranța că veți considera acest curs suficient de interesant și util, vă așteptăm cu prietenie colegială”, a transmis dr. Petre Boțianu, directorul cursului.

Care vor fi temele discutate
Potrivit afișului evenimentului, lectorii care vor fi prezenți la curs sunt: prof. dr. Sanda Copotoiu, prof. dr. Marius Mărușteri, prof. dr. Vladimir Bacârea, conf. Olimpiu Sabău Pop, șef de lucrări Călin Avram, șef de lucrări dr. Petre Boțianu, șef de lucrări Tudor Călinici, șef de lucrări Peter Olah, șef de lucrări dr. Cosmin Moldovan, șef de lucrări dr. Septimiu Voidăzan. Astfel, joi, 19 noiembrie, vor avea loc următoarele prezentări: „Structura generală a unei lucrări științifice”, „Posibilități de finanțare a cercetării în perioada 2015-2020”, „Depăşirea barierei lingvistice în redactarea lucrărilor ştiinţifice”, „Plagiatul și alte forme de fraudă academică”, Softurile antiplagiat: posibilităţi şi limite”, „Legislația antiplagiat”. Vineri, 20 noiembrie, se va discuta despre: „Conflictele de interese în cercetare”, „Cum prezentăm datele: statistica descriptivă de bază”, „Cum comparam datele: statistica analitică de bază”, „Interpretarea rezultatelor “semnificative statistic”, „Tehnici avansate de căutarea a resurselor bibliografice cu ajutorul internetului” și „Modalități de creștere a șanselor de succes în sistemul ISI”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE