Un nou pieton accidentat pe o trecere de pietoni din Sângeorgiu de Mureş Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 365 Vizualizări

Un nou pieton accidentat pe o trecere de pietoni din Sângeorgiu de Mureş

222Din nefericire și de această dată accidentul s-a produs pe o trecere de pietoni, aflată chiar în fața Primăriei comunei Sângeorgiu de Mureș.

Evenimentul s-a produs luni la ora 9.18, când o doamnă din localitate s-a angajat să traverseze drumul național în mod regulamentar. O mașină de instalații, care circula pe banda dinspre trotuar, a oprit și a acordat prioritate pietonului dar un autoturism care circula cu mare viteză pe banda aflată în apropierea separatorului din beton, a accidentat pietonul care s-a ales cu răni grave. Din păcate și acest accident s-a produs datorită vitezei mari cu care se circulă în comuna Sângeorgiu de Mureș de când au fost montați separatorii din beton pe mijlocul drumului național.

Primăria comunei Sângeorgiu de Mureș a depus acum două săptămâni o nouă petiție la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, cu sediul la București, prin care a cerut demontarea de urgență a separatorului din beton, din comuna Sângeorgiu de Mureș, motivând această solicitare cu faptul că, numărul de accidente a crescut cu cinci ori pe an, de când a fost montat acest „parapete”. Încă nu s-a primit răspuns, dar Primăria va reveni cu o nouă solicitare la care va atașa miile de semnături din partea localnicilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE