Prima ediție a Târgului de iarnă de la Sâncraiu de Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 685 Vizualizări

Prima ediție a Târgului de iarnă de la Sâncraiu de Mureș

12308771_960983617328438_2907761723707448005_n

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, copiii din cadrul Complexului de case de tip familial Sâncraiu de Mureș, Sântana de Mureș, au realizat obiecte decorative de Crăciun, lucrări expuse în cadrul „Târgului de iarnă- Magia sărbătorilor de iarnă” ediția I, târg desfășurat în cadrul complexului și organizat de echipa de proiect formată din cupluri parentale și instructori educație, coordonați de șef serviciu Lucia Diana Șerban.

În cadrul aceluiași eveniment, au fost expuse lucrările realizate de copiii din cadrul Complexului de case de tip familial Sâncraiu de Mureș, Sântana de Mureș, lucrări realizate cu ocazia zilei 1 Decembrie- Ziua Națională a României.

” Expoziția a avut succes datorită diversității obiectelor confecționate cu tematica Sărbătorilor de iarnă, fiind achiziționate de angajați și invitați. Copiii ne-au încântat cu colinde specifice zonei, un moment emoționant fiind întâlnirea lor cu Moș Crăciun. Angajații au fost premiați pentru proiectele realizate pentru integrarea copiilor în comunitate, iar pentru implicare și inițiativă felicit echipa Caselor familiale” a declarat Elida Deak, director general adjunct DGAPSC Mureș.

12316378_960983097328490_5093728444755975794_n

Lucrările au fost premiate de Raul Boroș, consilier în cadrul Consiliului Județean Mureș și Lucia Diana Șerban, șef serviciu. Succesul proiectului s-a datorat bunei colaborări între Serviciul coordonare si administrare a caselor de tip familial, Centrul rezidențial pentru copii cu deficiențe neuropsihiatrice Ceuașu de Câmpie, Centrul de plasament „Kamilla Borosnyay” Covasna, Centrul de Îngrijire și Asistență Căpușu de Câmpie, Complex case de tip familial Sâncraiu de Mureș, Sântana de Mureș. La eveniment au participat reprezentanți din Biblioteca Orășenească „Liviu Rusu” din Sărmaș, Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia filiala Mureș, preotTeodor Fărcaș,  Ioan Togorean- consilier Primăria Sâncraiu de Mureș, Mărginean Simona învățătoare Școala Gimnazială din Sâncraiu de Mureș, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, director general adj.  DGASPC Mureș, Elida Maria Deak și director General DGASPC, Schmidt Lorand.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE