Uleiul de cocos, cel mai nou produs din magazinele naturiste Vitamix Beauty
  • teodora.mindru
  • 1 comentarii
  • 790 Vizualizări

Uleiul de cocos, cel mai nou produs din magazinele naturiste Vitamix

A ulei de cocosDespre uleiul de cocos se spune că este alimentul secolului XXI datorită multiplelor sale beneficii pentru sănătate, iar ca produs cosmetic câștigă tot mai mult teren în viața doamnelor și domnișoarelor, care s-au săturat să investească bani în produse cosmetice ce conțin o mulțime de chimicale și care dăunează sănătății pielii în timp.

Raportul calitate-preţ, excelent

Datorită proprietăților sale antibacteriene și antifungice, uleiul de cocos este un produs hidratant și foarte grijuliu cu pielea noastră. Iar acum, odată cu apariția frigului, este produsul care transformă pielea uscată și deshidratată într-una catifelată și plăcută la atingere. Uleiul se poate folosi și după epilare și datorită aportului mare de acizi grași calmează iritațiile minore și încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, o tonifică, o înfrumusețează și îi conferă mult dorita strălucire. Recent, lanțul de magazine naturiste Vitamix din Târgu-Mureș a scos pe piață un nou ulei de cocos, care se diferențiază de alte produse similiare de pe piață prin raportul calitate-preț. „Spre deosebire de alte produse similare de pe piață, produsul nostru se diferențiază prin raportul calitate-preț. Mureșenii pot găsi uleiul în cele cinci magazine din Târgu-Mureș și un magazin din Cluj Napoca, dar și în rețelele magazinelor Palas, Darina și Merkur Market. Online, produsul se poate achiziționa de pe site-ul www.vitamix.ro, prețul acestuia fiind 15.99 de lei un kilogram. Pe lângă acest ulei de cocos, magazinele noastre Vitamix comercializează o gamă diversificată de uleiuri, printre acestea putem aminti: uleiul de argan, uleiul de ricin, uleiul de migdale dulci; o varietate de semințe și fructe uscate și suplimente alimentare. Firma noastră este în continuă dezvoltare din punct de vedere al gamei de produse, cât și a punctelor de comercializare atât în plan regional, cât și național”, a declarat Cosmin Simu, Director Operații Tranzacții Vitamix.

B ulei de cocosRecomandat și ca produs alimentar

Uleiul de cocos se utilizează deseori ca ulei de gătit, deoarece ajută la îmbunătățirea sistemului digestiv, prevenind diverse probleme ale stomacului și ale digestiei, inclusiv sindromul de colon iritabil. Grăsimile saturate prezente în uleiul de cocos au proprietăți anti microbiene și ajută în lupta împotriva diverselor bacterii, ciuperci, paraziți, care provoacă indigestie. Uleiul ajută la absorbția altor elemente nutritive, precum vitamine, minerale și aminoacizi. Uleiul de cocos este foarte util și în reducerea greutății. El conține acizi grași cu lanțuri mijlocii și lungi, care ajută la eliminarea greutății în exces. De asemenea, este ușor de digerat și ajută la o funcționare sănătoasă a sistemelor de tiroidă și enzime. Uleiul de cocos face parte din produsele destinate în mod special persoanelor cu mâinile uscate, crăpate, deshidratate, iritate și cu inflamații. Acesta hidratează și catifelează pielea, înlătură senzația de piele uscată, este un bun exfoliant, este blând cu rănile și bătăturile și vindecă vânătăile.

vitamixStimulează creșterea părului

Reprezentantele sexului frumos care își doresc un păr frumos și mătăsos trebuie să știe că vitamina E din uleiul de cocos stimulează creșterea părului. Mai mult decât atât, acizii grași și proteinele din componența uleiului de cocos țin la distanță mătreața, bolile scalpului și întăresc firul de păr. Este recomandat în special persoanelor cu părul uscat și deteriorat întrucât hidratează pielea capului, conferindu-i strălucire și suplețe. Nu uitați, așadar, să dați o fugă în magazinele naturiste Vitamix din Târgu-Mureș pentru a vă achiziționa uleiul de cocos și pentru a vă convinge de beneficiile pe care le va aduce sănătății dumneavoastră.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE