Doar 5 sponsori pentru ISU Mureş în ultimii 3 ani Administratie
  • admin
  • 0 comentarii
  • 256 Vizualizări

Doar 5 sponsori pentru ISU Mureş în ultimii 3 ani

sponsori isuCotidianul Zi de Zi a obţinut, pe baza unei solicitări conform Legii 544/2001, lista cu societăţile comerciale care au făcut sponsorizări către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş, constând în bunuri materiale, în perioada 2013-2015.

Potrivit inspectorului şef al ISU „Horea” al judeţului Mureş, dr. ing. Dorin Oltean, în anul 2013 pompierii mureşeni au primit de la SC Oltean Prodlemn SRL Jabeniţa mese şi bănci în valoare de 4.480 lei şi un motor Diesel Saviem estimat la 480 lei, de la SC Agrom Prod Zau SRL Zau de Câmpie.

În anul 2014, ISU „Horea” al judeţului Mureş a primit sponsorizări de la două societăţi comerciale, respectiv o motounealtă de cosit în valoare de 700 lei de la SC Tutto ABC SRL Sighişoara şi saltele din burete în valoare de 6.228,5 lei, de la SC Vitafoam România SRL Luduş.

În acest an, singura societate comercială care a sponsorizat ISU „Horea” al judeţului Mureş este SC Azomureş SA Târgu-Mureş, care a oferit pompierilor saci din polietilenă pentru folosinţă la inundaţii în valoare de 17.511,1 lei.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE