Home / Social / Peste 300 de taxiuri verificate de poliţişti. Ce nereguli au găsit oamenii legii

Peste 300 de taxiuri verificate de poliţişti. Ce nereguli au găsit oamenii legii

Distribuie

111Aproape 300 de autovehicule au fost trase pe dreapta, în cursul unei singure zi, de către poliţiştii mureşeni, în cadrul unei acţiuni pentru verificarea legalităţii transportului de persoane în regim de taxi şi combaterea transportului ilicit de persoane. Pe parcursul acestei acţiuni, oamenii legii au aplicat amenzi în valoare totală de peste 36.000 de lei.

În cursul zilei de miercuri, 16 decembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş au desfăşurat o acţiune pentru verificarea legalităţii transportului de persoane în regim de taxi şi combaterea transportului ilicit de persoane. „Poliţiştii mureşeni au efectuat activităţi specifice în scopul prevenirii şi combaterii oricăror abateri de la respectarea normelor legale de către conducătorii auto care efectuează transport în regim de taxi. Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 121 de sancţiuni contravenţionale, din care 60 pentru nerespectarea prevederilor normelor Legii nr. 38/2003 privind transportul persoanelor în regim de taxi. Valoarea contravenţiilor aplicate este de 36.300 de lei. De asemenea, poliţiştii au retras un certificat de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

 

 

De asemenea, verificati

O echipă de la Școala Gimnazială Albești… la pas

Distribuie Chiar dacă tehnologia ajută foarte mult, din dorința de a renunța la limitele impuse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.