Redacția „Zi de Zi”, colindată de corul „Belcanto” Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 716 Vizualizări

Redacția „Zi de Zi”, colindată de corul „Belcanto”

cccccCu câteva zile înaintea Crăciunului, am avut plăcerea de a-i asculta din nou pe membrii corului „Belcanto”, care ne-au colindat și ne-au transmis bucuria și magia specifice Crăciunului. Aceștia au vizitat redacția noastră vineri, fiind însotiți de părintele Daniel Camară și primarul orașului Sărmașu, Ioan Mocean. An de an, acești tineri talentați trec pe la noi și ne colindă, iar noi dorim să le mulțumim pentru gestul lor minunat.
„Corul „Belcanto” este format din elevi ai Liceului Teoretic „Samuil Micu” din Sărmașu. Avem în componență 35 – 40 de elevi și câțiva studenți care s-au format în cor și care ne mai susțin cu prezența și vocile lor. Astăzi, am pornit la colindat la instituții din Tîrgu Mureș. Vestim Nașterea Domnului Iisus Hristos și toate darurile și virtuțile legate de această mare sărbătoare creștină, bucuria, pacea, generozitatea, milostenia și alte daruri frumoase”, ne-a transmis preotul Daniel Camară, de la Parohia Ortodoxă Sărmașu.

Corul „Belcanto” a luat fiinţă în luna decembrie a anului 2005, la iniţiativa preotului Daniel Camară, fiind format din elevi ai Liceului Teoretic „Samuil Micu” din Sărmașu, clasele XI-XII. Iniţial, a fost un grup vocal mixt, format din 12 membri, ce a debutat cu un recital de colinde la Radio Tîrgu Mureş. În momentul de faţă corul numără 40 de membri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE