FOTO: Balul Liberalilor, în 75 de imagini Politic
  • alex.toth
  • 8 comentarii
  • 812 Vizualizări

FOTO: Balul Liberalilor, în 75 de imagini

1AAproape 700 de invitaţi au sărbătorit vineri, 18 decembrie, trecerea unui nou an, cu prilejul Balului Liberal, eveniment tradiţional ajuns la cea de-a XX-a ediţie, organizat în eleganta sală „Only White” din cadrul Hotelului „President” din Târgu-Mureş.

Discursurile de bun venit au fost rostite de cei doi co-preşedinţi ai PNL Mureş, Dorin Florea – primarul municipiului Târgu-Mureş şi Ciprian Dobre – preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, iar mesajul celor doi lideri a fost cât se poate de tranşant, respectiv că liberalii sunt pregătiţi să câştige alegerile locale şi parlamentare din 2016.

Florea: „Unui partid îi stă bine la putere!”

În alocuţiunea sa, Dorin Florea şi-a îndemnat colegii de partid să fie încrezători că Partidul Naţional Liberal este pregătit să guverneze România. „Îmi face cea mai mare plăcere să simt o echipă lângă mine, m-am simţit întotdeauna confortabil când am avut un spate asigurat. Spatele meu asigurat nu era din alte lucruri la care vă gândiţi, ci era din ceea ce înseamnă o echipă politică sau oameni care au crezut într-o idee şi ne-am alăturat pentru a arăta tuturor că într-adevăr această ţară poate fi condusă. Doamnelor şi domnilor, uuni partid îi stă bine la putere! Anul trecut vorbeam în germană, aproape că ne salutam, şi iată că a trecut un an în care partidul nostru trebuie să o spunem foarte clar că ştie să conducă această ţară. Ăsta e lucrul pe care mi-l doresc, exact cum conducem administraţii, eu locală domnul Ciprian cea judeţeană, să arătăm că această ţară e pregătită să intrăm în campaniile respective”, a precizat Dorin Florea.

1B

Dobre: „Avem responsabilitatea de a ne asuma guvernarea”

Acelaşi mesaj de încurajare a fost transmis şi de Ciprian Dobre, care a a afirmat că din punct de vedere electoral anul 2016 va fi anul liberalilor. „Acest an este unul în care partidul nostru trece prin încercări. Cred că această ecuaţie poate fi rezolvată dn perspectiva anului 2016. Şi vorbesc despre 2016 ca un an în care noi, liberalii, ne punem încredere. Ne punem încredere şi speranţă pentru că 2016 este anul nostru. Este anul nostru pentru că trebuie să ne asumăm responsabilităţi pentru că am văzut cu toţii cum poate fi condusă România prost. Cum poate fi condusă România fără responsabilitate. Asistăm, sau am asistat în acest an, la o contraperformanţă care n-a mai fost atinsă de niciun Guvern. Şi anume faptul că Guvernul Ponta a plecat de la guvernare şi a lăsat mai puţini kilometri de autostradă decât în momentul în care s-a instalat la guvernare. Pentru că s-a apucat de demolat autostrăzi. Cred că este definiţia cea mai bună a guvernării de stânga, o guvernare păguboasă, o guvernare aplecată spre pomeni, iar noi cei care nu suntem obişnuiţi cu pomana, ci suntem obişnuiţi cu munca din greu şi cu plata taxelor şi impozitelor, nu putem fi de acord cu ea. Avem responsabilitatea de a ne asuma guvernarea. Avem responsabilitatea de a câştiga în iunie alegerile locale”, a subliniat Ciprian Dobre.

[zizigallery id=1868]

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Draga lucy si tu ce vrei sa pupi haide ca ti le ofeim pe ale noastre daca tot vrei si fata si spate sa fie treaba integrala si sa te simti bine politruca lu mama ce esti.

  • mai moromete , ai fii si tu un pui de comunist ?nu v-a ajuns 26 de ani de furt , minciuna si manipulare ? Vedeti ca ai tai fac coada pe la DNA ….!

  • Mai lipseau procurorii DNA si balul putea sa fie ceea ce fac zi de zi acesti „politicieni ” liberali adica BALAMUC ! In fond averea lor creste an de an odata cu proiectele si investitiile facute din bani publici ! Auzi la gura lor slanina … vor puterea ! Hai nu zau ?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE