Moş Crăciun, adus de angajaţii Azomureş Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 189 Vizualizări

Moş Crăciun, adus de angajaţii Azomureş

111Compania Azomureș din Târgu-Mureş a finalizat, zilele trecute, cea de-a doua ediţie a campaniei de responsabilitate socială “Să dăruim împreună de Crăciun”, derulată în perioada 19 noiembrie – 18 decembrie, împreună cu angajații de pe platforma de producere a îngrășămintelor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Azomureş, Ovidiu Maior, campania a reuşit ca prin sprijinul acordat de salariații companiei să aducă un zâmbet pe fețele celor care nu se pot bucura pe deplin de Sărbătoare Nașterii Domnului, din cauza condițiilor financiare precare sau a unei situații dificile în familiile din care fac parte. “Concret, fiecare angajat Azomureș a putut dona o sumă aleatorie, iar patronatul companiei a dublat la sfârșitul campaniei suma colectată. Astfel, s-a reușit strângerea unei sume importante de bani din care s-au achiziționat bunuri de folosință îndelungată, aparate electrocasnice mari – frigidere, aragaz profesional, mașină de curățat cartofi, laptop-uri și alimente, pentru următorii beneficiari: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 1 din Târgu-Mureș care are 227 de copii beneficiari, cinci familii ai căror membri sunt salariați Azomureș, şase familii din Târgu-Mureș cu o situație financiară precară, cinci elevi din județul Mureș cu rezultate foarte bune la învățătură, Serviciul Intervenție în Regim de Urgență – abuz, neglijare, trafic, migrare, telefonul copilului şi 11 aparate de gătit pentru locatarii Blocului de Locuințe Sociale de pe strada Cugir, din cartierul Mureșeni”, a precizat Ovidiu Maior.

Potrivit acestuia, alături de angajații Azomureș în campanie s-au aflat și firmele care lucrează pe platforma de la Târgu-Mureș, către care au fost externalizate o parte din activitățile de mentenanță. “Prin intermediul unor campanii de acest gen, Azomureș își reafirmă rolul pe care îl are în comunitatea locală și salută modul în care angajații companiei au ales să se implice pentru a-și ajuta semenii aflați în dificultate”, a subliniat Ovidiu Maior.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE