Home / Cultură / Surpriză pentru spectatorul nr. 20.000 de la Teatrul Naţional

Surpriză pentru spectatorul nr. 20.000 de la Teatrul Naţional

Distribuie

111Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș a premiat joi, 19 decembrie, cu ocazia spectacolului „Poveste de Crăciun” după Charles Dickens, în regia Oanei Leahu, spectatorul cu numărul 20.000 pe care l-a avut în acest an. „Spectatorul cu numărul 20.000 se numește Ștefan și a primit din partea Teatrului Național Târgu-Mureș un Abonament flexibil „Ion Fiscuteanu” cu 5 intrări precum și o sticlă de vin personalizată cu însemnele Companiei „Liviu Rebreanu”. Până la finele anului 2015, numărul spectatorilor care au fost prezenți la spectacolele Companiei „Liviu Rebreanu” va ajunge la aproximativ 22.000. Acestora li se adaugă și cei peste 5.000 de spectatori care au urmărit spectacolele Companiei „Liviu Rebreanu” festivaluri sau alte deplasări. În total, la cele două secții, „Liviu Rebreanu” și „Tompa Miklós” au participat în anul 2015 peste 65.000 de spectatori”, se arată într-un comunicat de presă remis de Teatrul Naţional din Târgu-Mureş.

 

De asemenea, verificati

Prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al României (2016-2019) susține conferința „Epopeea brățărilor regale dacice”

Distribuie Studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, programele de studii de licență Istorie și Drept …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.