Transport gratuit pe toate liniile pentru elevii târgumureşeni! Invatamant
  • admin
  • 1 comentarii
  • 376 Vizualizări

Transport gratuit pe toate liniile pentru elevii târgumureşeni!

111Pe adresa Primăriei municipiului Târgu-Mureş au sosit în ultimul timp mai multe solicitări din partea SC Transport local SA Târgu-Mureş, cu sugestii din partea călătorilor (părinţi şi elevi) privind posibilitatea acordării de călătorii gratuite pe raza municipiului Târgu-Mureş.

Din conţinutul acestora reiese faptul că această categorie de călători are, de-a lungul zilelor, numeroase activităţi extraşcolare, cum ar fi programele culturale, sportive etc. Pe lângă acestea, Institutul de cercetări în transporturi – INCETRANS SA a efectuat un Studiu de oportunitate a delegării serviciului de transport public locale de persoane prin curse regulate în municipiul Târgu-Mureş. „Luând în considerare propunerile formulate din acest studiu, cele care vizează exploatarea eficientă  a transportului public privind parcursul mediu zilnic şi gradul de ocupare a locurilor din autovehicule, simultan cu îmbunătățirea relaţiei de transport bazată pe caracteristicile cererii şi celei infrastructurii, am propus şi s-a aprobat subvenţionarea cu 100% din bugetul local a abonamentelor de transport local pe toate liniile pentru toţii elevii cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Târgu-Mureş, care frecventează cursurile de învăţământ. Astfel, venim şi în sprijinul acelor elevi care, pentru parcurgerea distanţei de la domiciliu până la unitatea de învăţământ, sunt nevoiţi să schimbe linia şi mijlocul de transport în comun din cauza structurii traseelor actuale”, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Târgu-Mureş.

112

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • O asociere din care banii din taxe si impozite sunt date pe o subventionare iar SILETINA se alege cu profitul !!!! Nu inteleg care este partea de „subventionare” a SILETINA ? Ce fel de asociere este aceasta ?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE